Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά λαμπάτου ενισχυτή


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα αγαπητά μέλη! Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. Σε λίγο καιρό μετακομίζω και πρέπει να μεταφέτω τον ενισχυτή μου (Engl thunder 50 reverb) από νησί (10 ώρες ταξίδι με το πλοίο) και στη συνέχεια με αυτοκίνητο για άλλες 5 ώρες. Δεδομένου ότι στο πλοίο δε θα έχω αυτοκίνητο θα πρέπει να τον κουβαλήσω με τα χέρια. Επίσης, επειδή είναι κάπου στα 23 κιλά βαρύς αυτό είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Η ερώτηση είναι η εξής:

Μπορώ με κάποιο ασφαλή τρόπο να τον στείλω με μεταφορική και να πάω να τον παραλάβω από την αποθήκη ή θα καταστραφεί; Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, μήπως αν του αφαιρέσω τις λυχνίες και τον στείλω ως κάτι υπερευαίσθητο θα είμαι οκ. Γενικά το κουβάλημα στο πλοίο με ανησυχεί όχι μόνο για το βάρος του.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μη σπασουν οι λυχνιες τις αφαιρεις,μετα βαζεις τον ενισχυτη στο κουτι του και τον στελνεις κανονικα με μεταφορικη,αλλωστε ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απο την ακρη του κοσμου.

 

Ο ενισχυτης σου ΔΕΝ ειναι υπερευαισθητος ετσι κι αλλοιως,ειναι κατασκευασμενος για να αντεχει σε πολυ μεγαλυτερη ταλαιπωρια απο αυτη που θα τον υποβαλει μια μεταφορικη εταιρεια ειδικα αν γραψεις ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ  εξω απο το κουτι του.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι ενισχυτές δεν είναι κάτι υπερευαίσθητο. Μάλιστα είναι αρκετά ανθεκτικοί, εδώ κάποιοι γυρνάνε όλο τον κόσμο με τον μουσικό εξοπλισμό τους, οπότε μην αγχώνεσαι. Αν η μεταφορική δεν κάνει καμιά καφρίλα, που συνήθως δεν κάνουν, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Βγάλε τις λυχνίες έτσι για παν ενδεχόμενο, βάλ'τον σε κανά κουτί με επαρκή padding και στείλ' τον στην ευχή της Παναγιάς.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή τυχαίνει να έχω τον ίδιο ενισχυτή και επίσης έχει τύχει να έχω μείνει κάποια χρόνια σε  νησί, με τη γνωστή ταλαιπωρία στα καράβια με τα πράγματα (ειδικά αν δεν έχεις αυτοκίνητο), θα σε συμβούλευα να μη το σκεφτείς ΚΑΝ να τον πάρεις στα χέρια! Οτι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω και θα είσαι μια χαρά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουφ! Σας ευχαριστώ ρε παίδες... Μεγάλο βάρος έφυγε...

 

Κάτσε στο νησί, με τον ενισχυτή :)

 

Απο που για που αν επιτρεπεται;

 

Πάω από Σάμο σε δυτική στερεά, Βόνιτσα (όχι Κόνιτσα).

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη βοήθεια γιατί γλίτωσα από μεγάλο κόπο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου