Προς το περιεχόμενο

Με Την Πόρτα Ανοιχτή, ελληνικό cover acapella.


STUDIOM13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερίζω την παρέα μετά από κάποια εμμμ... χρόνια ::) Λόγω δουλειάς, λόγω νέου μέλους στην οικογένεια, λίγο το ένα λίγο το άλλο ψιλοχάθηκα. Any way καλώς σας ξαναβρήκα παιδιά  :)

 

Και ιδού το τελευταίο μου εγχείρημα. Ανέβηκε το Σάββατο 16 Απρίλη. Αμιγώς acapella  παλαιότερο κομμάτι του Ρέμου με video, μια σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε στίχους του Γιάννη Δόξα. (Αυτοί οι άτιμοι οι PENTATONIX  με έχουν καταστρέψει!!!).

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι πάντα κάτι μου έβγαζε, σε ροκ να το πω, σε αλήτικο να το πω? Χώρια που ήταν και πιο στρωτό για αυτή την δουλειά. Γιατί κακά τα ψέματα Παπαδόπουλος είναι αυτός δεν είναι εύκολο να αγγίξεις και πολλά κομμάτια του για αυτό το είδος. Στον χώρο του είναι από τις κορυφές.

 

Στο clip το ερμηνεύω με την Αργυρώ Μπουζουνιεράκη (καλλιτεχνικό Nerria), φίλη και συνάδελφο στις live εμφανίσεις.

 

Στην ουσία είναι πρώτη φορά στα ελληνικά μουσικά πράγματα που γίνεται αυτό. Κάποιες  ελάχιστες ελληνικές (αξιολογότατες) παραγωγές που είχαν βγει στο παρελθόν δεν είχαν το ανάλογο οπτικό μέρος και για αυτό δεν είχαν ας πούμε και μεγάλη αποδοχή. Για πείτε

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι καθόλου (μα καθόλου) φαν του τραγουδιού και του είδους γενικότερα, αλλα δεν μπορώ παρά να δηλώσω εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα. Τα σέβη μου. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ happydreamer! Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι αν και δεν είναι το είδος που σου αρέσει, είπες την γνώμη σου ανεπηρέαστος.

 

υ.γ. Ουπς!!! κάποιος μπήκε στον κόπο να σουλουπώσει το post ::) Sorry Yameth κατάλαβα ότι ήταν πυκνογραμμένο μόλις σήμερα :-[

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου