Προς το περιεχόμενο

Γιατρος για τενοντιτιδα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Ξεκινησα φετος τζαζ πιανο σε ωδειο. Απο μικρος εκανα αρμονιο, φετος πηρα πιανο σπιτι μου και ξεκινησα ωδειο. Στο δεξι χερι στον καρπο με εχει πιασει πονος εντονος, ειδικα οταν παταω ενα συγκεκριμενο σημειο στον καρπο. Η τεχνικη μου δεν ηταν σωστη και τοσους μηνες με τον καθηγητη μου δουλευαμε πανω σε αυτο. Ειχα καποιους πονους στο χερι αλλα πιο πανω απο τον καρπο, τον τελευταιο μηνα με εχει πιασει στον καρπο μονο. Η τεχνικη μου εχει διορθωθει αλλα ο πονος ειναι μονιμος πλεον, δηλαδη και να μην παιξω για 1-2 μερες ο καρπος μου ποναει. Μου ειπε ο καθηγητης μου οτι πρεπει να παω σε εναν γιατρο γιατι δε μπορουμε να συνεχισουμε ετσι. Ξερετε καποιον καλο γιατρο ορθοπεδικο που να ειδικευεται σε τενοντιτιδες απο πιανο; Αθηνα μενω. Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Ξεκίνα διαβάζοντας τα παλιότερα σχετικά θέματα:

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=1538.0

http://www.noiz.gr/index.php?topic=171801.0

http://www.noiz.gr/index.php?topic=184258.0

 

Σε γιατρούς έχω πάει.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε σταδιακά με ξεκούραση. Είχα για πολύ καιρό και μόνο έτσι μου έφυγε. Μιλάμε για μήνες όμως. Τι σημασία έχει να σου συστήσω τον γιατρό μου;

Φρόντισε να βρείς ένα σοβαρό ορθοπαιδικό να σου δώσει μια αγωγή και απόφυγε σαν τον διάολο τους "μάγους" φυσιοθεραπευτές. Το ζέσταμα πριν το παίξιμο είναι το παν, επίσης.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Φρόντισε να βρείς ένα σοβαρό ορθοπαιδικό να σου δώσει μια αγωγή και απόφυγε σαν τον διάολο τους "μάγους" φυσιοθεραπευτές.

 

+1 (αν και δεν ειναι παντα απολυτως απαραιτητη (η φαρμακευτικη αγωγη) αν και ετσι οπως τα περιγραφεις ισως βοηθησει)

 

 

Το ζέσταμα πριν το παίξιμο είναι το παν, επίσης.

 

+100000000000000

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

 

Λες οτι το προβλημα σου λυθηκε με ξεκουραση. Ξεκουραση τι εννοεις; Να μην παιζω καθολου; Για ποσο καιρο; Τοτε θα πρεπει να σταματησω για λιγο ισως το ωδειο, αλλα θα μου περασει ετσι ή μολις αρχισω παλι να παιζω θα με ξαναπιασει;

 

Επισης ζεσταμα πριν αρχισω τι εννοειτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε σεις μην τον πειραζετε !!Εχει τον πονο του ,δεν ξερει κιολας τι σημαινει τενοντιτιδα οποτε μπλοκαρε.

Φιλε μου ειμαι ντραμερ και εχω δυο τενοντιτιδες εδω και 10 χρονια.η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  με οδηγησε στα παρακατω συμπερασματα.

α)Πας σε εναν σωστο ορθοπεδικο αν ειναι δυνατον σε Δημοσιο Νοσοκομειο (Ασκληπειο η ΚΑΤ ) οπου εχουν μεγαλη εμπειρια λογω μεγαλυτερης προσελευσης κλπ

Μην πεσεις ομως σε εκπαιδευομενο γιατι .. ??? την εβαψες.Β) συνηθως η φαρμακευτικη αγωγη δεν φερνει αποτελεσματα αλλα αν σου την προτεινει ο γιατρος τοτε κανε την.Γ) η ξεκουραση ειναι απαραιτητη για πανω απο ενα μηνα και ειδικα στον καρπο .

Δ) ΜΕΤΑ την αποτυχια της φαρμακευτικης αγωγης συνηθως σε στελνουν σε φυσιοθεραπευτη (δεν ειναι ολοι μαγοι οπως λεει ο ADMIN ,υπαρχουν και πολλοι καλοι επαγγελματιες με γνωσεις και πειρα.)

Ε) ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ειναι απαραιτητο σε ολους οσους απασχολουν το κορμι τους η χερια ποδια σε καποια δραστηριοτητα (αθλητικη ,καλλιτεχνικη -μουσικη /χορος κλπ).

Το προβλημα το επαθες για αυτον ακριβως τον λογο (πλακωνεσαι στην μελετη με λαθος τροπο χωρις να προθερμανεις τα χερια σου με ασκησεις που κανονικα επρεπε να σου εχει δειξει ο Δασκαλος σου .Αν στις εδειξε και εσυ δεν τις εφαρμοσες φταις 100% .

Αν εισαι μικρος στην ηλικια ολα φτιαχνονται με υπομονη και συνεση αλλα προπαντως σωστη καθοδηγηση .Τελευταιο : οι περισσοτερες τενοντιτιδες δεν θεραπευονται ολοκληρωτικα απλα οι εκαστοτε θεραπειες τις ''κοιμιζουν'' και στην πρωτη παρασπονδια ,αμελεια στο ζεσταμα, ,υπερβολικο ζορισμα του πασχοντος μελους ,η αποφυγη διατασεων μετα το παιξιμο /μελετη τις επαναφερει σε χειροτερη μορφη συνηθως (ξανακυλας δηλαδη ).Κλεινω με την προτροπη να επισκεφθεις αμεσα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ γιατρο .

Καλα τα λεμε απο εδω αλλα η ασθενειες ,παθησεις ,τραυματισμοι ειναι καλυτερο να διαγνωσκονται απο ειδικο γιατρο.Περαστικα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια φιλε μου, αυτο ψαχνω εναν καλο ορθοπαιδικο που να ειδικευεται στις τενοντιτιδες. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον ή να παω τυχαια σε καποιον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να επαναλαβω οτι θα ειναι σοφο εκ μερους σου κα επισκεφτεις ενα νοσοκομειο με ειδικευση στα ορθοπεδικα περιστατικα.Τα γραφω παραπανω.Απ'οτι ξερω ειναι καλυτερα εκει απο το να πεσεις σε καποιον ειδικο για τενοντιτιδες (δεν τοχω ξανακουσει αυτο αλλα μπορει και να κανω λαθος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ως πάγια αρχή αποφεύγω να προτείνω γιατρούς για πολλούς λόγους...

 

επειδή όμως, κατά πρώτον το πρόβλημά σου μπορεί να είναι (ή να γίνει σοβαρό αν δεν το αντιμετωπίσεις εγκαίρως) και κατά δεύτερον ο συγκεκριμένος γιατρός έχει κουράρει κυριολεκτικά όλη την οικογένειά μου (και τους μουσικούς της) και είναι πραγματικά κορυφαίος όχι μόνο στο hype, αλλά και αποδεδειγμένα σε αρκετές δύσκολες περιπτώσεις που έχω προσωπική άποψη, θα κάνω μια εξαίρεση...

 

http://www.vlachosorthopedicspectrum.gr/

 

ΥΓ. εννοείται ότι πάντα προσπαθούμε να μην μένουμε σε μία ιατρική γνώμη... καλή ανάρρωση...  :)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου