Προς το περιεχόμενο

Squire standar fat tele mid 2000 indonesia.Γνωμες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ,εχει πεσει στα χερια μου η παραπανω κιθαρα απο ενα φιλο που σκεφτεται να την πουλησει.Την καθαρισα και την σεταρα με 10'αρες

  .Σκεφτομουν να την κρατησω μιας και εδωσα την τελε που ειχα.Η τιμη που μου την δινει λογω της γνωριμιας μας ειναι 150 ευρω.Αξιζει τον κοπο γιατι απο οτι βλεπω παιζοντας την εχει πραγματα που μου αρεσουν πολυ οπως το χρωμα κοκκινο Sunburst τριανταφυλια μανικι.Το βαρεθηκα το maple

  Αλλα δεν μου αρεσουν τα ταστα ειναι πολυ μικρα και δεν ξερω οι  μαγνητες τι λενε γιατι δυστηχως δεν εχω πλεον ενισχυτη της προκοπης να την κουμπωσω.Ειναι λιγο βαρια αλλα και η clasic vibe που ειχα ηταν και αυτη πιο βαρια απο την στρατ μου.Εχει ενα διπλο επανω και ενα μονο στην γεφυρα και σκεφτομαι αν τους αλαξω τι να βαλω επανω οικονομικο εννοειτε ωστε να ματσαρουν οι δυο μαγνητες.

Επισης το ξυλο απο οτι βλεπω ειναι Agathis δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο .Γενικα αν καποιος εχει την εμπειρια απο τετοιο οργανο τι θα μου προτεινατε .Να την κρατησω και να χωσω μερικα λεφτα να την φερω εκει που θελω κατι σαν προτζεκτ η να τα δωσω ολα για ενα καλυτερο οργανο?.Παντως το μανικι ειναι γρηγορο αλλα τα ταστα πιστευω ειναι ακυρα.Νομιζω ειναι vintage αν και λεει οτι ειναι medium jumbo.Επισης ο προηγουμενος ιδιοκτητης εχει σβησει τα παντα στο hedstock και το logo αλλα και το Serial απο πισω,Θα επιρεασει πολυ αυτο την μεταπωλιτκη της αξια ,ακομα και τωρα αν αποφασισω να μην την κρατησω?

  Ξερω οτι ειναι λιγο περι ορεξεως το ολο θεμα αλλα αν καποιος εχει εμπειρια θα εκτιμουσα μια γνωμη.

  Ευχαριστω.

DSCF7578.jpg.da3c3a29269f19a350fdb9ae07b3e792.jpg

Fuzzz Offff!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

 

Πριν 6 μήνες ήρθε στα χέρια μου μια tele affinity από αυτά τα πακέτα που έχει ο Νάκας. Η δικιά μου είναι πανάλαφρη. Ξύλα νομιζω έχει corina πολλά κομμάτια στο σώμα ( 5 νομίζω) και μπράτσο maple. Στην κιθάρα αυτή έκανα 2 αλλαγές: μαγνήτες (fender vintage noiseless μεταχειρισμένους - 100 ευρώ) και pots (20 ευρώ). Μετά την αλλαγή αυτή η κιθάρα είναι απίστευτα καλή. Μάλιστα φίλος που έχει american standard είπε οτι δεν εντοπίζει καμια διαφορά στον ήχο. Προσωπικά, για μένα πλεον οι διαφορές μεταξυ  american και λοιπον είναι στο feeling. Ηχητικα φτιάχνεις εύκολα κάτι κοντά ή το ίδιο καλές. Αλλά κακά τα ψέμματα όταν πιάσεις το αμερικάνικο το καταλαβαίνεις στο χέρι...εγώ τουλάχθστον ναι. Δεν κρύβω οτι κάποια στιγμή θέλω να την δώσω για μια αμερικάνικη.

 

Πάμε τώρα στα ερωτήματα σου. Αν την κρατήσεις με 100-150 ευρω (για μανγητες και ηλεκτρικα) θα φτιάξεις ένα πολυ καλό όργανο. Αν πας και σε αλλαγή fret τότε το κόστος θα πάει κοντα στα 250. Αν δεν έχεις ψυχολογικα του στυλ είναι Ινδονησία τοτέ ναι...γιατι μετα μια καλη μεταχειρησμένη tele θες 400+ ευρώ.

 

Σίγουρα οτι λεφτά να βάλεις δε θα τα πάρεις πίσω. Δηλαδή, αν δεν κάνεις αλλαγή...και με φαγωμένα  τα  σεριαλ υπολόγισε να την δώσεις 120-150. Αν την αναβαθμίσεις και βρεις ένα σοβαρό αγοραστή (να ξέρει απο μαγνητες κτλ) ίσως φτάσεις τα 200-250...και αυτό γιατί πολύ έχουν θέμα με την προέλευση (ινδονησία κτλ).

 

Εγώ θα αποφάσιζα ως εξης: Όταν την κρατάς στα χέρια σου γουστάρεις; Αν ναι, φτιάξτην αν όχι δώστην όπως είναι ή κράτα τη και μην αλλάξεις τίποτα.

 

Ελπίζω να σε βοήθησα....

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο και ευχαριστω ,ετσι καπως τα σκεφτηκα και εγω οτι με 150 200 ευρω πανω ικατω εχω ενα οργανο που φυσαει.Ταστα θα της αλαζα μονος οπως εκανα και στη στρατ μου ,ετσι να εχω κατι να ασχολουμε αλλα μαλον δεν θα την κρατησω,εχω και αλλα να καλυψω αυτο το διαστημα.Σκεφτομουν παντως να τις βαλω Gfs μαγνητες η toneriders και μια vintage γεφυρα wilkinson αλλα θελει ξετρυπημα απο την αρχη μαλον εκει θα αλαζα κλειδια οχι οτι αυτα εχουν θεμα απλα για το φιλ και σιγουρα ταστα και το οργανακι θα πετουσε .Μπορει να το σκεφτω καλυτερα τι να πω .

Fuzzz Offff!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(...)με 150 200 ευρω πανω ικατω εχω ενα οργανο που θα φυσάει  (...)

 

Κακα τα ψέματα, δε θα φυσάει. Θα έχεις ήδη φτάσει στα 350-400 ευρώ και πάλι θα έχεις κακής ποιότητας κλειδιά, γέφυρα και τάστα. Με 400 παίρνεις μεξικανα μτχ που δε θα θέλει αλλαγές (τουλάχιστον όχι για προφανείς λόγους).

 

Επίσης δε μου αρέσει που φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά στα ξύλα στη βαφή αλλά είναι επουσιωδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει πεσει στα χερια μου μεξικανα με τοσο μαπα μαγνητες που ο κατοχος της δεν την επαιζε γιαυτο το λογο .Της εβαλα κατι αλλους που ειχα της σειρας και αυτοι και ακουστηκε πολυ καλυτερα.

  Σημερα που την σεταρα ακομα καλυτερα ,η κιθαρα παιζει πολυ καλα .Επισης διαβασα οτι οι μαγνητες απο ινδονησια ειναι πολυ καλυτεροι απο κινα ,τοτε τουλκαχιστον .Ο μπριτζ ειναι αλνικο .Γεφυρα δεν βρισκω το λογο να αλαξω οπως και κλειδια μιας και δεν ξεκουρδιζει η κιθαρα .Οι μαγνητες ειναι που ισως θελουν αλαγη και τα ηλεκτρικα.Νταξει δεν ειμαι ουτε βιρτουοζος ουτε πολυ το ψηριζω το θεμα για τελιοτητα.Και η στρατ μου εχουν αλαχθει ολα και ειναι κια χαρα κιθαρα .Παντως να βρω 2000 ευρω για τελε μαλον δεν θα εχω ποτε.Επισης μιας και ημουν κατοχος CV ,νομιζω οτι αυτη καθεται καλυτερα .ΔΕν τριζει πουθενα και η μι η ψιλη ειναι παχια και οχι ψιλη οπως η CV kai unpluged και στο βυσμα.Λιγη μουνταδα στο νεκ ισορροπει με λιγα πριμα στον ενισχυτη.Αρχισα να το ξανασκεφτομαι γιατι οντως  με 200 ευρω επανω θα γινει μια χαρα οργανο για τα δικα μου τουλαχιστον γουστα.ΟΠως ειπα και στην αρχη αυτα ειναι εν τελη περι ορεξεως.Παντως ειναι αρκετα αξιοπρεπεις κιθαριτσα και ομορφη

Fuzzz Offff!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου