Προς το περιεχόμενο

Αυθεντικο software ή οχι?


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφορμη για αυτο θρεντ ειναι αυτη η συζητηση:http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=88696#88696

 

To κανω καθαρα απο λογους περιεργιας και δεν το κανω για να αποδειξω κατι. Δεν θα ηθελα το θρεντ αυτο να εξελιχθει σε ηθικο κυρηγμα η οτιδηποτε, απλα ηθελα να δω ενα στατιστικο(οπως και σεις φανταζομαι).

Στον ορο software περιλαμβανεται οτιδηποτε παει στο μυαλο σας: απο το sequencer που εχετε, μεχρι το firewall και το οffice.

 

Oι 3 επιλογες:

1)ναι για τα της μουσικης: για την μουσικη εχω αυεντικα, αλλα καποια απο τα υπολοιπα που εχω ειναι πειρατικα

2)ναι για τα παντα

3)ολα που εχω ειναι πειρατικα

4)τα του υπολογιστη ειναι οκ, τα της μουσικης ειναι πειρατικα.

 

 

Αν θελετε να προσθεσω κατι ή να αλλαξω κατι, μου το λετε!

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

η φιλοσοφία των windows: Βγάζουμε ένα προϊόν το οποίο "από την μάνα του" είναι ΣΚ***, και επειδή έχουμε την υποστήριξη των προγραμματιστών και των εταιριών που βγάζουν προγραμματα θα πουλήσει.

Έτσι είναι τα windows. Τι έχουν από μόνα τους? ένα κομπιουτεράκι, μια άθλια ζωγραφική και ένα τρύπιο browser. Ακόμη και όσοι δεν ασχολούμαστε εππαγελματικα με κατι, απλα σαν hobby, εχουμε δώσει 3 φορές τα λεφτά των windows σε διάφορα προγράμματα.Αν αρχίζαμε ΌΛΟΙ να παίρναμε (θεωρητικά πάντα) πειρατικά της microsoft, θα χρεοκοπούσε η εταιρία, με αποτέλεσμα θα είχαμε linux ή macintosh, δύο λειτουργικά 10000000 φορες πιο σταθερά απο τα windows, με 1000 πιό πολλα προγράμματα απο την μάνα τους, 1000 φορές πιο γρήγορα κλπ κλπ. Ο κόσμος θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος...

 

για να μήν αρχίσουμε για κρασαρίσματα, κολλήματα, ΑΘΛΙΟ registry, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

 

Συμπερασματικά, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΣΤΗΝ MICROSOFT ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!

 

έριξα το δηλητήριο μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα τώρα, τα xp δεν είναι και ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια πια. τσουλάει ο υπολογιστής. και πιστεύω ότι με τα vista θα στρώσει τελείως η κατάσταση. Επίσης μην ξεχνάμε ότι τα windows απο μόνα τους τρέχουν τζάμι. Όταν τα φορτώνουμε με 20 drivers και 100 προγράμματα που ΔΕΝ είναι microsoft αρχίζουν τα προβλήματα. Αν υπήρχε τέτοια ποικιλία λογισμικού και για τις υπόλοιπες πλατφόρμες τα ίδια προβλήματα θα προέκυπταν και εκεί.

 

edit: sorry για το off-topic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είμαι ακόμα καινούριος εδω και δεν έχω συμμετάσχει σε αντίστοιχο thread θα τσιμπήσω :D

 

Τρέχω Windows XP Home (λόγω δουλειάς) αυθεντικά με ZoneAlarm antivirus (free download), ClamWin antivirus (free), OpenOffice (free, ανοίγει τα πάντα από MS Office), GIMP+Blender για τα γραφικά μου (και τα 2 free) και ένα κάρο free/freeware προγράμματα για audio (KRISTAL, VSTis, Hydrogen, PureData, Cantabile, Audacity, ZynAddSubFX, ...) και 1 παλιά έκδοση του nTrack Studio αυθεντική.

Τα παραπάνω τα χρησιμοποιώ για να ηχογραφώ ιδέες όταν είμαι σε Windows αλλά για audio τρέχω συνήθως Linux με τα παρακάτω free προγραμματάκια:

Ardour (DAW)

Rosegarden (Audio/MIDI sequencer)

JACK (σαν ReWire)

Hydrogen, PureData, ZynAddSubFX, Audacity

 

Προσπαθώ να μην τρέχω κλειστά προγράμματα γιατί έχω άσχημη εμπειρία - κάποτε είχα γράψει τραγούδια με 1 πρόγραμμα που σταμάτησε να αναπτύσσεται και δεν έτρεχε σε σύγχρονες εκδόσεις των Windows με αποτέλεσμα πολλά από τα τότε δημιουργήματά μου να τα έχω πια μόνο σε .WAV. Και ναι, κάποια στιγμή είχα περάσει τη φάση "να βρω όλα τα VSTs που κυκλοφορούν, το νέο Cubase, το τελευταίο Cakewalk, κλπ" αλλά σύντομα καταλαβαίνεις ότι δεν τρέχει και τίποτα να μην έχεις την τελευταία εμπορική έκδοση όλων των εφαρμογών που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο μήνα. Ρε π****τη μου υπήρξαν μουσικοί που μόνο με 1 κιθάρα/sampler έγραψαν αριστουργήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα τώρα' date=' τα xp δεν είναι και ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια πια. τσουλάει ο υπολογιστής. και πιστεύω ότι με τα vista θα στρώσει τελείως η κατάσταση. Επίσης μην ξεχνάμε ότι τα windows απο μόνα τους τρέχουν τζάμι. Όταν τα φορτώνουμε με 20 drivers και 100 προγράμματα που ΔΕΝ είναι microsoft αρχίζουν τα προβλήματα. [/quote']

 

 

χαχαχαχα σταματα να βαζεις εφαρμογες και drivers στο pc κοιτα τα windows με τα βασικα χρωματα και αυτο ειναι ολο σαν πινακας ενα πραμα :D

 

εχω τα παντα πειρατικα τπτ γνησιο και οσο αυτοι κανουν καραγκιοζιες και δεν κανουν σωστα software τοσο θα copiarω και θα σπαω ασε που αν παρεις κατι καλο (πχ καρτα ηχου) εχει και καλο software

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το 2004 όλα αυθεντικά:

 

Windows XP, Office 2003, Cubase κτλ.

Βαρέθηκα τα κολλήματα των πειρατικών, άσε που με τα αυθεντικά έχεις και υποστήριξη.

Musical Instrument Digital Interface

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικώς αυθεντικά. Εξαιρούνται κάποια πανάκριβα plugins τα οποία κατεβάζω κατά κύριο λόγο απλά για να τα δω, δεν τα χρησιμοποιώ παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση πάντως όταν χρησιμοποιώ κάτι πειρατικό, τουλάχιστον δεν προσπαθώ να πείσω τους γύρω μου (και τον εαυτό μου) ότι "καλά κάνω, γιατί είναι πανάκριβο". Όσο και να το πουλάνε, καλά κάνουνε, δικό τους είναι και δεν είναι είδος απαραίτητο για τον άνθρωπο, άρα δικαίωμά τους να το πουλάνε όσο θέλουν. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sonar 4 producer edition original,bfd πειρατικο,τα προγραμματα της καρτας μου(creamware) και ολα τα synthia απο hardware και το computer τσουλαει εδω και 3 χρονια special.

A,τα xp ενοειται πειρατικα... :twisted: :evil:

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α, τα xp μου δεν είναι original μεν, αλλά τα είχα αγοράσει κανονικά με το pc, απλά οι $#@!%$! της IBM δε μου είχαν γράψει σωστά το image στο σκληρό, οπότε "αναγκαστικά" έβαλα άλλα μέχρι να μου στείλουν recovery cd (και τους πήρε πάνω από μήνα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:). ¶ρα φυσικά δεν τα μετράω σαν πειρατικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου