Προς το περιεχόμενο

GuitarSpotGr


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ το GuitarSpotGr. Ένα κανάλι στο οποίο παρουσιάζονται, κατα κύριο λόγο, Ελληνες μουσικοί αλλά και reviews σε εξοπλισμό. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι στις συνεντεύξεις, που συμπεριλαμβάνουν και μεγάλα ονόματα όπως Gilbert, Timmons, Batio κ.α. Είναι η μόνη ογρανωμένη προσπάθεια που έχω υπόψιν μου σε ό,τι αφορά την ημεδαπή. 

 

Αν το θέμα έχει ξαναβγει παρακαλώ τους mοds να πράξουν τα δέοντα.

 

 

 

 

 

Τα σχόλιά σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή προσπάθεια κάνουν. Επίσης σε αρκετούς μουσίκαρους έχουν (ή είχαν μέχρι κάποια στιγμή τουλάχιστον) και αποκλειστικότητα σε ολοκληρωμένα rig rundowns videos στο youtube, όπως τα παρακάτω.

 

 

Γενικότερα όποιος σημαντικός κιθαρίστας κι αν έρχεται Ελλάδα του κάνουν συνέντευξη, βλ. Andy Timmons, Guthrie Govan, Kurt Rosenwinkel, Jonathan Kreisberg, Frank Gambale, Mattias Eklundh κλπ κλπ, και μπράβο τους. Και ταυτόχρονα βλέπουμε και Έλληνες από όχι τόσο γνωστούς παιχταράδες, μέχρι το Δάντη να σου μιλάει για τα κιθαριστικά του... ωραία πραγματάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου