Προς το περιεχόμενο

Ποιό stereo expander? (cubase)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά, τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε ηχογράφηση/μίξη τραγουδιών για ένα EP και ψάχνω κολπάκια για να αναβαθμιστεί το τελικό αποτέλεσμα! Ένα από τα πράγματα που παρατήρησα είναι διευρύνοντας το stereo image, τα κομμάτια πολλές φορές παίρνουν έναν καλύτερο "αέρα" αλλά είναι ένα επικίνδυνο εργαλείο, ιδικά το stock plugin του cubase. Τι θα πρέπει να προσέχουμε? Ποιό plugin προτείνετε για αυτή τη δουλειά? Και γενικά αν έχετε κάποιο σχετικό σχόλιο το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει κάντε το  :)

 

Υ.γ. Γενικά έχω μελετήσει διάφορους παραγωγούς σε συνεντεύξεις τους, άρθρα τους κλπ που μιλάνε για το πως πετύχανε ήχους σε αγαπημένα μου album και το stereo expander είναι κάτι που χρησιμοποιούν, βέβαια τα αναλογικά από συγκεκριμένες κονσόλες. (Παραδείγματα album για να σας κατατοπίσω: Enema of the state, In love and death)

Υ.γ.2 Παράδειγμα προηγούμενης δουλειάς μου:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου