Προς το περιεχόμενο

Ποιό expression pedal για to M audio oxygen 88?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παίδες.Θα ήθελα να αγοράσω ένα expression pedal.Θέλω να το συνδέσω με το m audio oxygen 88 που χρησιμοποιώ σαν master midi controller, για να ελέγχω φίλτρα κλπ στα vst που χρησιμοποιώ στο cubase.Ποιό pedal μου προτείνετε, το οποίο όμως να είναι συμβατό με το oxygen?(για να μην έχω προβλήματα ασυμβατότητας ..) Κάτι ακόμη που δεν έχω καταλάβει είναι, γιατί στο m audio υπάρχουν 2 θύρες για sustain pedal?Ποιός είναι ο λόγος? Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να έχω το όργανο πιστεύω ότι μάρκα και να βάλεις θα λειτουργήσει απλά ίσως χρειάζεται ανάλογο calibration/polarity μέσα από κάποιο menu του οργάνου.

 

Μία πολύ καλή επιλογή μου φαίνεται το https://www.thomann.de/gr/maudio_expression_pedal.htm?ref=search_prv_7 που είναι σε πολύ καλή τιμή και ίδια μάρκα οπότε πιστεύω θα είσαι οκ.

 

Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι αν θα πας σε expression ή volume/expression τα δεύτερα υποστηρίζουν περισσότερες λειτουργίες και είναι πιο ακριβά όπως είναι πχ τα half damper. Στα half το όργανο διαβάζει τιμές 0-127 και το βύσμα είναι stereo.

 

Τώρα για τις 2 θύρες sustain μάλλον είναι για την Lola ;D

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

stavros_d80 αρχικά να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά προτεραιότητας..  :D

Για χάρη της Λόλας όχι μόνο 2 systain pedal.... γίνομαι και γώ ο ίδιος πετάλι  (volume/expression/systain ) να με πατήσει  ;D θα διαθέτω και extra λειτουργία μασάζ!!!

Ένα πολύ καλό πετάλι απο ότι άκουσα, είναι της Yamaha το FC 7 το οποίο είναι volume/expression.Επειδή 'ομως φοβάμαι να ρισκάρω τόσα χρήματα σε πρίπτωση που δεν μου δουλέψει στο oxygen, πολύ πιθανό να πάρω αυτό που προτείνεις της m audio..Το είχα τσεκάρει και γω.Είναι αρκετά οικονομικό και πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα μιας και θα είναι της ίδιας εταιρίας.Θα το ψάξω..Υ.Σ όταν λες ότι στα volume/expression υπάρχουν περισσότερες λειτουργίες...τι περισσότερο προσφέρουν δλδ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Σ όταν λες ότι στα volume/expression υπάρχουν περισσότερες λειτουργίες...τι περισσότερο προσφέρουν δλδ?

 

Τα expression έχουν μόνο μία θύρα για τη θέση σύνδεσης στα volume υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης stereo in/out λειτουργίας γιαυτό συνήθως είναι και πιο ακριβά. Αν δεις εσωτερικά διαγράματα πλακέτας θα καταλάβεις....

 

πχ δες τη πίσω μεριά του Korg XVP-20 το οποίο κοστίζει 185 ευρά (oh yes) https://www.thomann.de/gr/korg_xvp_20.htm?ref=search_prv_13

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου