Προς το περιεχόμενο

Mερικες αλλαγες στο site.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

        Αναμεσα στις απαραιτητες ζωτικες λειτουργειες του οργανισμου μου ειναι το πρωινο browsing σε ειδησεογραφικα, ενημερωτικα, facebook, και μουσικα sites, με προεξαρχον το Noiz, εδω και 13 χρονια. Ωστοσο, απο την εμπειρα του browsing στα '00 πολλα εχουν αλλαξει και πλεον θεωρουνται εκ των ουκ ανευ, οποτε θα ηθελα να προτεινω προς την διαχειριση καποιες μικρες αλλαγες:

 

1) πλεον ενα τεραστιο ποσοστο του browsing γινεται μεσω κινητου τηλεφωνου. Ειδικοτερα για τα φορουμ θεωρειται πλεον στοιχειωδης η χρηση του tapatalk, η οποια ειναι εξαιρετικα ευχρηστη, με εμφανιση  των μη αναγνωσμενων μηνυματων κλπ. Απο ολα τα φορουμ τα οποια παρακολουθω, ουσιαστικα το νοιζ ειναι το μοναδικο που δεν εχει ακολουθησει την συγκεκριμενη εξελιξη. Υπαρχει καποια δυνατοτητα χρησης του νοιζ μεσω της συγκεκριμενης εφαρμογης?

 

2) Παρακολουθω τις αγγελιες καθημερινα ειτε λογω ενδιαφεροντος ειτε απο απλη περιεργεια. Ωστοσο ειναι εξαιρετικα δυσχρηστες και εξηγουμαι: Η περιηγηση αναμεσα στις διαφορες κατηγοριες δυσχεραινεται απο το οτι δεν επιτρεπεται το δεξι κλίκ και δεν μπορεις να ανοιξεις περισσοτερες της μιας κατηγοριας σε πολλαπλα tabs (χρηστης google chrome), με αποτελεσμα αφου τελειωσεις την περιηγηση σε μια κατηγορια, για να μεταβεις σε αλλη να πρεπει να ξαναβγεις στο αρχικο μενου και να προxωρησεις με την επομενη, κατι το οποιο ειναι παρωχημενο και δυσχρηστο.  Υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης ωστε να μπορουμε να ανοιγουμε ολες τις κατηγοριες που μας ενδιαφερουν απο την αρχικη σελιδα των αγγελιων, χωρις να χρειαζεται καθε φορα η επιστροφη στην αρχικη?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και στα 2. Επίσης, τώρα που το χρησιμοποίησα, το κομμάτι της Γρήγορης απάντησης πιστεύω θα ήταν πιο χρήσιμο να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τελευταίο ποστ και όχι στο τέλος της σελίδας.

 

Πάντως συγκριτικά με άλλα φόρουμ, οι αγγελίες είναι με διαφορά οι πιο εύχρηστες αφού με μια ματιά έχεις τιμή και περιοχή, ενώ τεράστιο συν είναι τα φίλτρα. Αυτό με το δεξί/μεσαίο κλικ πάντως για άνοιγμα σε νέα καρτέλα ήθελα να το επισημάνω και εγώ απο καιρό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Επίσης, τώρα που το χρησιμοποίησα, το κομμάτι της Γρήγορης απάντησης πιστεύω θα ήταν πιο χρήσιμο να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τελευταίο ποστ και όχι στο τέλος της σελίδας.

 

αυτό και μένα με ενοχλεί αρκετά...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου