Προς το περιεχόμενο

Buddy Rich's 100 Year memorial live at Ronnie Scott's


vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eνα εξαιρετικο Live για οσους αγαπανε την Big Band  Jazz μουσικη και ειδικα μια απο τις καλυτερες Big Band του πλανητη..την μπαντα του Buddy Rich.

 

Aυτο το live , προβληθηκε πριν μερικους μηνες real time streaming στο Youtube..και θεωρω οτι για ολους τους μουσικους αλλα ειδικα για τους drummer αποτελει ενα σεμιναριακο Live...

 

Γιατι ομως?

Το Live το μοιραζονται 2 drummer..O Gregg Potter & o Dave Weckl..

Εχει πολυ ενδιαφερον να  δειτε...πως αναπνεει και οδηγει ο ενας της μπαντα και πως ο αλλος..

 

Ο Potter {που τα τελευταια χρονια περιοδευει με την Buddy Rich Big Band}..αποτελει κατα την γνωμη μου μια τραγικη παρωδια του Buddy..οπου προσπαθει ακυρα να μιμηθει οχι μονο το μπριο , αλλα και την ιδιοσυγκρασια , το παιξιμο και το drive του.

Προσπαθει να μιμηθει ακομα και το χιουμορ του...

 

To αποτελεσμα ειναι ενα πραγματικα κακο παιξιμο στα τυμπανα χωρις δυναμικες.. και μια κλειδωμενη μπαντα που δεν γκρουβαρει και δεν αναπνεει..

....και μετα βγαινει το θηριο που ακουει στο ονομα Weckl...Και η συνεχεια {αλλα και τα συμπερασματα } επι της οθονης σας.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον Potter, δεν θα έλεγα κακό το παίξιμό του αλλά όντως είναι προφανές ότι έχει ροκ καταβολές και δεν καταφέρνει να μπει 100% στο κλίμα μιας big band. Και φυσικά, αυτό γίνεται ακόμα πιο σαφές όταν ανεβαίνει ο Weckl and shows how it's really done.

 

 

 

 

 

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου