Προς το περιεχόμενο

Τραγουδια και αναμνησεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λεγεται πως τα αγαπημενα μας τραγουδια μας πηγαινουν στον τοπο και χρονο οπου τα πρωτοακουσαμε.

 

With or without you - 2001 ειδα το live του τραγουδιου στην τηλεοραση. Πιτσιρικας, μου ανοιξε τα ματια στην παλια μουσικη (τοτε ακουγα ποπ της εποχης, Britney, Robbie Williams, Madonna κτλ.)

 

Voodoo Chile απο SRV - Μεσα δεκαετιας του 2000 το ακουσα παιζοντας Crazy Taxi.  Πηγαινε απιστευτα καλα με το φρενηρη ρυθμο του παιχνιδιου. Μου ανοιξε τα ματια στα blues on steroids και στον μεγιστο SRV. Μαλιστα στην προ-youtube εποχη με ωθησε η αγαπη προς τον SRV να κλεψω ενα best of cd του απο σουπερμαρκετ, η πρωτη και τελευταια φορα.

 

Scorpions διαφορα - Στο αμαξι παιδακι με τον πατερα μου. Φανταζομουν τον τραγουδιστη πολυ ψηλο και δεν καταλαβαινα πως μια κιθαρα ακουγοταν ετσι, τοσο βαρβατα, η εισαγωγη μου στις ηλεκτρικες κιθαρες.

 

Don't stop till you get enough απο MJ - Καπου στα τελη της δεκαετιας του 2000 δουλευα σερβιτορος ενα καλοκαιρι σε beach bar. Ηταν remix του τραγουδιου με επαναλαμβανομενη την εισαγωγη με τα βιολια και ο κοσμος, μαζι τους και εγω, τρελαινοταν οταν επαιζε.

 

Born to be alive - Τελη δεκαετιας 2000 παλι οπου με βρισκει σερβιτορο σε ενα μεγαλο παρτι. Θυμαμαι ποσο πολυ μου εκανε εντυπωση η αρμονια του τραγουδιου στο ρεφραιν. Highlight της βραδιας.

 

Bonus: (I'm only) Human. Δεν μετραει κανονικα στην συζητηση γιατι δεν το πρωτοακουσα εκει αλλα μπηκα σε ενα κλαμπ περσι που το επαιζε στην διαπασων με χαμηλωμενα τα φωτα και δεν θα ξεχασω την σερβιτορα που εκανε πιρουετα στον ρυθμο του κομματιου και με κοιταξε μια φορα εντονα.

 

Σιγουρα υπαρχουν και πολλα αλλα, ομως αυτα εχω προς το παρον. Μοιραστειτε και εσεις τις δικες σας στιγμες.

I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου