Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

πως θα σας φαινοταν να υπηρχε κατηγορια στο φορουμ : " Live Setlists";

 

Δηλ, εγω πχ παιζω σε μια μπαντα και φτιαχνουμε/ τροποποιουμε/ παλευουμε μια setlist rock. Ομως (καθοτι ξερω οτι υπαρχουν και σε ξενα φορουμς) θα μπορουσε να ανοιξει συζητηση για συμβουλες, προτασεις κτλ, βοηθεια για setlists.

Στο εξωτερικο, ζουν σε αλλη νοοτροπια. Πχ, μιλανε ακομα για events σε γαμους κτλ. Εδω στη δικη μας νοοτροποια και ακουσματα, δεν θα ηταν χρησιμο εργαλειο για το noiz; Πχ

 

"-Προτασεις για Blues/ rock"

 

 

(απο την στιγμη που το φορουμ αφορα κατα μεγαλο ποσοστο και τα live events, σαν μουσικους, νομιζω θα ηταν καλο να υπηρχε μαζεμμενη σε κατηγορια πληροφορια για setlists)

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς να προτείνουμε setlists διασκευών για διάφορα είδη ή γενικά να μιλήσουμε για το πώς στήνεται ένα setlist (με τι σειρά, πώς μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το gig, την ανταπόκριση του κόσμου κ.λπ.) ;

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια κατηγορια που ακριβως αυτο, να αναφερεται στα Live Setlist . Οπως γραφεις πχ, στο στησιμο (του playlist), tips n hints, μεσα στην κατηγορια να μπορει να γραφτει κουβεντα γυρω απο κομματια setlists κτλ.

Μια κατηγορια απο μονη της που να αναφερεται οχι γενικα στα live, αλλα στις setlists διαφορων ειδων.

 

Πχ, μεσα στην κατηγορια μπορει να ανοιξει θεμα πχ, "Setlist για τριο ακουστικο jazz/funk project"

 

Και ο καθενας πλεον μεσω "αναζητησης" του φορουμ να βρισκεται στην κατηγορια για Live Setlists.

 

 

Πχ, μεχρι τωρα, ειμαι σιγουρος οτι διασπαρτα κατα τα ετη, πολλοι θα εχουν γραψει/ προτεινει/ ζητησει βοηθεια για setlists.

 

Ομως, επειδη πολλοι μπορει να μην το κατηγοριοποιουν ως setlist (οπως αναφερεται και διαδικτυακα) μεγαλος ογκος πληροφοριας, ισως να μην ειναι ευκολα προσβασιμος. Και το συγκεκριμενο κομματι των λιστων, ειναι ισως και απο τα πλεον pain in the @ss και πολλες φορες στην ακρη. Γιατι οι περισσοτεροι κοιταμε κυριως τον εξοπλισμο μας κτλ (απο εμενα παιρνω παραδειγματα  ;D )

 

 

ΥΓ (πχ εγω δουλευω με το www.setlisthelper.com  Απο εκει μπορεις να κανεις δημοσια μια λιστα και να μπαινει με λινκ να την βλεπει οποιος θελει.)

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικά να μιλήσουμε για το πώς στήνεται ένα setlist (με τι σειρά, πώς μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το gig, την ανταπόκριση του κόσμου κ.λπ.) ;

 

αυτό θα ήταν, πραγματικά, ενδιαφέρον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου