Προς το περιεχόμενο

Iron Butterfly Live 1971 @ Danish TV.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Μια καταπληκτικη συναυλια !!!Την εχω ξανανεβασει αλλα αυτη εδω ειναι remastered και εχει και καποιες  ληψεις απο αλλες γωνιες που η προηγουμενη δεν ειχε.

ΑΥΤΗ την ατμοσφαιρα σε αυτο το clubακι στην Δανια την συναντουσαμε μονο στην 5η εποχη (στην Πλακα ) το 1973 οταν οι Socrates παιζανε το On The Wings (ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΔΙΣΚΟ!!)

Ετσι σε στυλ Eκκλησια (μυσταγωγια ) οπως αυτη εδω η γκρουπαρα οι IRON BUTTERFLY.Τι παικτες και τι κομματια ,ενεργεια ,φαντασια .Ο ηχος απο τις κιθαρες  βγαινει απο Fender ενισχυτες ,ενα Hammond C3 , Ηοhner clavinet & ενα περιεργο κρουστο που το εχει μονταρει πανω σε καποι keyboard o Doug Ingle.Παρατηρειστε το κοινο που πινει μπυρες μεν αλλα  το χειροκροτημα ειναι χλιαρο (σαν και τους Δανους ).Αν παιζανε εκεινη την εποχη στην Ελλαδα θα ειχε ξεσηκωθει το club κυριολεκτικα στον αερα.Απολαυστε τους IRON BUTTERFLY!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xριστος Ανεστη !!Το κομματι ειναι απο τα αγαπημενα μου επισης.Αλλα το ζενιθ στα κομματια τους ειναι το Butterfly blue !!Eπος!!!!!!!!!!!!

η ΔΕΞΙΑ ακμερα που βλεπει κντραμερ και τον Rhino ( κιθαρα ) ειναι ολα ταλεφτα.Σε φερνει πανω και διπλα στο παταρι και σου δινει την εντυπωση οτι εισαι εκει.Απιθανη σκηνοθεσια και ωραιες ληψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου