Προς το περιεχόμενο

Την πατησα και εγω λογω ελλειψης σχολιων απο αγγελια σ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει ενας κυριος - ***********

Τηλέφωνο:********* - που πουλαει διαφορα σε HI-FI - παραγκειλα και εγω ενα dual cs435 pick up - το οποιο ηρθε σε αθλια μη λειτουργικη κατασταση και το σημαντικοτερο ειναι απενεργοποιημενα τα σχολια στο site [ noiz.gr] μην μποροντας να δω την αξιοπιστια του - που πιθανον θα εχει ξανασυμβει - Ρωταω λοιπον το NOIZ.GR τι συμβαινει με τον συγκεκριμενο χρηστη ? γιατι ειναι απενεργοποιημενη η εφαρμγη ΣΧΟΛΙΑ . ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Σχόλια δεν υπάρχουν στις αγγελίες.

Αξιολογήσεις υπάρχουν εφόσον κάποιοι είχαν συναλλαγή μαζί του.

 

Η σελίδα κάνει ότι μπορεί  για να μπλοκάρει απατεώνες και αναξιόπιστους και όσους πέφτουν στην αντίληψη μας πως βάζουν ανακριβή στοιχεία. Γίνεται καθημερινό screening και διαγράφονται δεκάδες αγγελίες.

 

Δεν μπορεί όμως να αντικαταστήσει την προσωπική κρίση ενός ενήλικα που διαπραγματεύεται μια αγορά.

 

Το site αναλαμβάνει την συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, δεν εγγυάται όμως για την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών αυτού (του site). Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του site με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

 

Παρα ταυτα όμως κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να διορθωθεί μια στραβή συναλλαγή αν καταφέρουμε να διασταυρώσουμε γραπτά τι διημείφθη κατα την συνεννόηση.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Το site δεν εγγυάται την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών των αγγελιών.

Το site δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αγγελιών και τις συναλλαγές που προκύπτουν, για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους συναλλασόμενους.

Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του site με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών."

 

Μήπως κάτι τέτοιο πρέπει να μπει στο πάνω μέρος όλων των σελίδων του smart noiz?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου