Προς το περιεχόμενο

Μικροφωνική εγκατάσταση για σχολείο


NikosDR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή δεν είμαι σχετικός ζητώ τη βοήθεια της κοινότητας προκειμένου να επιλέξω ένα σύστημα που θα χρησιμοποιεί το σχολείο μου σε όλες του τις εκδηλώσεις. Ουσιαστικά θέλω να έχω 2-3 ασύρματα μικρόφωνα καθώς και κάποια σταθερά που θα καλύπτουν όλη τη σκηνή (αρκεί ένα ή χρειάζονται περισσότερα; Υποθέστε ότι η σκηνή είναι 10x5 μ.). Επίσης θέλω ενισχυτές, ηχεία και ότι άλλο νομίζετε ότι είναι απαραίτητο (πχ κονσόλες, μίκτες ήχου, κλπ). Δεν χρειαζόμαστε εξειδικευμένα επαγγελματικά εργαλεία, αλλά ποιοτικά και compact για να μπορούν να μεταφέρονται και σε άλλους χώρους έξω από το σχολείο (πχ σε μία γιορτή σε εξωτερικό χώρο). Θα ήθελα να μου προτείνετε τόσο τεχνικά χαρακτηριστικά (γιατί με βάση αυτά θα γίνει ένας διαγωνισμός) όσο και ενδεικτικά μηχανήματα για κάθε κατηγορία (δηλαδή εταιρεία και μοντέλο που πληρεί τα προηγούμενα χαρακτηριστικά).

Σας ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν πολλές λύσεις σε αυτό που θες αλλά δεν μας είπες budget οπότε χωρίς να ξέρουμε ένα ταβάνι είναι δύσκολο να προτείνεις. ένα ενδεικτικό σετάπ είναι πχ αυτό:

 

κονσόλα αυτοενισχυόμενη https://www.thomann.de/gr/dynacord_powermate_6003.htm

ηχεία https://www.thomann.de/gr/jbl_jrx_212_m.htm

μικρόφωνο+βάση+καλώδιο https://www.thomann.de/gr/shure_beta_58_a_bundle.htm

βάσεις ηχείων https://www.thomann.de/gr/millenium_bs2211b_mkii_set.htm?ref=prod_rel_168997_4

 

με αυτά μπορείς να κάνεις από μια μικρή συναυλία 5-6 ατόμων μέχρι ομιλία και παρουσίαση σε προτζέκτορα/λάπτοπ και είναι ποιοτικά μηχανήματα.

 

επειδή όμως οι σχολικές επιτροπές δεν αγοράζουν από thomann και θα πρέπει να κοπεί τιμολόγιο+ΦΠΑ και είναι και δημόσιο κτλ το καλύτερο είναι να πας σε ένα μαγαζί με pa και να σου φτιάξει 3-4 προσφορές έτοιμες έχοντας σαν οδηγό τον thomann οπότε να ξέρεις περίπου πόσο θα πάει το μπουγιουρντί.

 

φιλική συμβουλή: απέφυγε τα κινέζικα όσο μπορείς...

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ Σταύρο για την απάντηση

Το πρόβλημα του budget δεν είναι εύκολο να λυθεί γιατί εξαρτάται από παράγοντες που δεν τους ελέγχω. Θα δώσει χρήματα το υπουργείο; Θα βρεθούν από άλλους φορείς; Θα βρούμε εταιρείες χορηγούς για να μας βοηθήσουν;

Εντούτοις η βοήθειά σου είναι σημαντική για να ξεκινήσω την έρευνα.

Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάτι και σε ασύρματα μικρόφωνα; Επίσης με προτρέπεις να επισκεφτώ ένα μαγαζί με pa. Τι εννοείς με τα αρχικά pa; (συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά το δήλωσα από την αρχή: δε γνωρίζω τίποτα από αυτό το χώρο). Τέλος, είδα ότι αυτά τα μηχανήματα μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα. Γιατί προτείνεις το thomann ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαγαζί με pa εννοώ πήγαινε σε ένα μαγαζί με επαγγελματικό ήχο στη περιοχή σου και εξήγησέ τους τι θέλεις και αυτοί θα σου κάνουν προσφορές-πακέτο όλα μαζί ηχεία κονσόλες μικρόφωνα κτλ

 

αν είσαι κάπου μακρυά πήγαινε στη πλησιέστερη μεγάλη πόλη, δεν ξέρω σε ποια περιοχή βρίσκεσαι, ωστόσο και αυτοί θα σου ζητήσουν στο περίπου ένα ποσό-budget ώστε να ξέρουν τι θα προτείνουν.

 

το thomann είναι απλά από συνήθεια για να δεις στο περίπου τιμές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το skroutz για να μπορείς να συγκρίνεις τιμές σε αυτά που θα σου προτείνει το κατάστημα.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου