Προς το περιεχόμενο

Πόσο στραβή μπορεί να είναι μια κιθάρα ...


bouzoukleri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέερααα μας.

Όπως έχω γράψει σε άλλο πόστ , καταπιάνομαι αυτόν τον καιρό να καταφέρω να κάνω μουσικό όργανο μια bolt on ηλεκτρική κιθάρα  . Χρησιμοποιώ ένα νέο μπράτσο, ανταλλακτικά και ένα κακής κατασκευής σώμα  από παλαιότερο project.

Το παλιό project τελειώνει αλλά με έτρωγε το σαράκι. Κατέληξα να επιθυμώ να κάνω το σώμα που απέμεινε ένα αλήτικο όργανο. Με τις γρατσουνιές του, τις ασχήμιες από δοκιμές και άλλα τραγικά που δοκίμασα. Στην διαδικάσία τοποθέτησης νέου μπράτσου , της προκοπής, παρατήρησα πως υπήρχαν πολλές αστοχίες σε ρουταρίσματα-κεντραρίσματα ( τα οποία δεν επηρεάζουν αν κάνεις setup).

Καθώς όμως περνούν οι μέρες παρατηρώ και μετρώ πολλές κατασκευαστικές ατέλειες στο σώμα. Αναφορικά , λάθος τρυπίματα για βίδες (άνοιξα νέες) , neck pocket koukouroukou, η πλάτη κατά μήκος και κατά πλάτος δεν είναι ίσια ( καμπύλες σαν να μην πέρασε από πλάνη).

 

Η ερώτηση των μερικών εκατοντάδων ευρώ είναι η εξής :

 

Αξίζει να ασχοληθώ με το υπάρχον σώμα , δηλαδή να βρεθεί μερακλής ξυλουργός-οργανοποιός που να κάνει όλες τις εργασίες με κίνδυνο να εκτοξευθεί το κόστος; Ή να αποσυναρμολογήσω τα εξών συνετέθησαν    ;D  και το σωματάκι να γίνει ένα όμορφο εικαστικό στον τοίχο;  Το νέο μπράτσο δε , να μείνει κάβα και που ξέρεις μπορεί να βρεθεί κάπου να τοποθετηθεί.

 

 

 

Εννοείται πως έχω της προκοπής κιθάρες να παίζω μουσική. Συναρμολογώ ηλεκτρικές κιθάρες για το χόμπυ μου.  Άρα ότι γίνει θα γίνει με λογική Halar Very Halar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως ξέρεις μια φωτό είναι χίλιες λέξεις οπότε τι να πούμε αν δεν δούμε

Βάλε για να πάρεις :laugh:

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Όπως ξέρεις μια φωτό είναι χίλιες λέξεις οπότε τι να πούμε αν δεν δούμε

Βάλε για να πάρεις :laugh:

 

Εδώ είμαστε.

 

Η πρώτη δείχνει την διαφορά ως προς τον άξονα στο διάμηκες, η δεύτερη την πλάτη και η τρίτη την καμπυλότητα λόγω τάσης στο ύψος του neck pocket.

 

Το action ξεκάθαρα είναι κατηγορίας Ουίλιαμ Τέλ.    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

1381837500_1.thumb.jpg.dd409bc981364cd8b95f1870c9056bec.jpg

920881008_1.thumb.jpg.ae06fd0fd816d861d8b086befc93521d.jpg

1185739468_1.thumb.jpg.33cd1e2f49e9df1a2b21a2e5335c3d9a.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον, φίλτατε, τζάμπα ασχολείσαι.... ::)  Κατέβασε ένα κάδρο απ'το σαλόνι σου και κρέμασε αυτήν στην θέση του......γυναίκα θέλοντος... :-X  Περισσότερη "αξία" θα έχει έτσι η, κατά τ'άλλα, αξιολάτρευτη κινεζούλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου