Προς το περιεχόμενο

Ball Platform - riser


vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια απο τις καλυτερες και πιο οικονομικες diy λυσεις σε θεματα κτυπογενους θορυβου σε διαμερισματα ειναι οι λεγομενες πλατφορμες με μπαλακια, που μπορουν να κατασκευαστουν ευκολα ακομα και απο καποιον που δεν "πιανουν" τα χερια του - με λιγοστα υλικα κ εργαλεια.

Ημουν παντα σκεπτικος αν οντως δουλευουν..αλλα τα τελευταια κλιπ που εχουν ανεβει, μου δειχνουν οτι οντως κανουν δουλεια και μπορουν να βοηθήσουν ειδικα τους e-drummers που ζουν σε διαμερισματα και δεν εχουν τοσο προβλήματα ήχου, ... αλλα κραδασμών. 

Σε οσους αναρωτιουνται τι σημαινει κτυπογενής η στερεόφερτος θόρυβος , είναι ουσιαστικά ο θόρυβος που μεταδίδεται μεσω των στερεων, δηλαδή των δομικών στοιχείων μιας κατασκευής πχ σίδερα της οικοδομης κλπ.. 

Εχω μαθητες που ειχαν αντιμετωπισει σοβαρα θεματα με γειτονες απο τετοιου είδους θορυβο. Αν αντιμετωπιζετε τετοιου είδους προβληματα, όπως θα δειτε και στα videos, η πλατφόρμα δουλεύει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου