Προς το περιεχόμενο

Νέα ενότητα (request)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέποντας και ξαναβλέποντας το νέο look του noiz, θεωρώ ότι λείπει μια πολύ βασική ενότητα που θεωρώ must σε ένα site/forum μουσικής τεχνολογίας (και μουσικού ενδιαφέροντος γενικά).

 

Reviews

 

Όχι όπως να ΄ναι, αλλά δομημένα reviews για οποιοδήποτε όργανο, ή μέρος ηχητικού εξοπλισμού, hardware ή software.

Όταν λέω "δομημένα", εννοώ με επιμέρους σταθερά θέματα ανά review, όπως "γενικά", "ήχος", "κατασκευή", "ανθεκτικότητα", "υποστήριξη", "συμπεράσματα", "διάφορα", "ηχητικά δείγματα", "φωτογραφίες/βίντεο" (μια προφόρμα έτοιμη δηλαδή, με αυτά τα θέματα ανά review).

Δεν είναι ανάγκη να γράψει κάποιος σε όλα αυτά, όσα θέλει, και μπορεί.

Θα πρέπει όμως να γράψει ο reviewer τις προσωπικές του προτιμήσεις (πχ παιζω μέταλ, ήθελα κάτι που να ακούγεται έτσι, κλπ) αναφορικά με την επιθυμητή χρήση, έτσι ώστε (από την στιγμή που κάθε review είναι υποκειμενικό) να ξέρει ο αναγνώστης αν όντως υπάρχει πιθανότητα να τον ενδιαφέρει κάτι.

Μην γράφει δηλαδή "ενισχυτάρα" και εννοεί ότι με το gain στο 11 παίρνει κεφάλια, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να θέλει κάτι με διαφορετικό ηχητικό προφίλ.

 

Υπάρχουν ήδη αρκετά reviews στο forum, αλλά είναι λίγο τυχαίος ο τρόπος σύνταξης, και το σημαντικότερο, χάνονται μέσα στο forum.

Ενώ σε μια ξεχωριστή ενότητα, κάθε θέμα που θα έχει σαν τίτλο το όνομα του προϊόντος, θα είναι πολύ εύκολο να βρεθεί, και να διαβαστεί, ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλά reviews (από πολλά μέλη) για το ίδιο αντικείμενο (καθώς και ερωτήσεις από άλλα μέλη που απλά διαβάζουν το review, κλπ).

Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος εδώ και με μεγάλη εμπειρία σε πάρα πολλά θέματα εξοπλισμού, και είναι κρίμα να μοιράζονται τις γνώσεις τους μόνο σε περίπτωση ερώτησης άλλου μέλους για κάποιο προϊόν μουσικού εξοπλισμού.

 

Τώρα θα μου πείτε ... θα αρχίσουν τα πληρωμένα reviews.

 

Δεν το πιστεύω αυτό από την μέχρι τώρα εμπειρία μου στο noiz.

 

Δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό να γίνει.

Νομίζω όμως ότι είναι επιθυμητό και από άλλους εκτός από μένα.

 

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Like 3

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου