Προς το περιεχόμενο

φωτό στο άβαταρ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς μπορεί να εμφανισθεί μια εικόνα κάτω από το όνομα του μέλους;

Μπορούν να υπάρξουν δύο ειδών εικόνες κάτω από το όνομα του μέλους όταν βλέπετε τις δημοσιεύσεις. Η πρώτη εικόνα έχει σχέση με τον βαθμό σας και έχει την μορφή αστεριών ή τετραγώνων τα οποία υποδηλώνουν το πλήθος των δημοσιεύσεων που έχετε κάνει ή το αξίωμα σας στην δημόσια συζήτηση. Κάτω από αυτήν την εικόνα μπορεί να υπάρχει και με μία δεύτερη γνωστή ως ¶βαταρ και η οποία είναι μοναδική, προσωπική για κάθε μέλος. Η χρήση των ¶βαταρ είναι προαιρετική και εξαρτάται από τον διαχειριστή του συστήματος εάν έχει ενεργοποιήσει αυτήν την δυνατότητα. Η διαχείριση των ¶βαταρ γίνεται μέσα από την καρτέλα επεξεργασίας του προφίλ σας.

 

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=faq

 

Θεωρώ πως το έχεις διαβάσει. Εκτός και αν έχεις προσπαθήσει και δεν την παίρνει. Ίσως είναι μεγάλη η photo.

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως κοιτάς τώρα την οθόνη σου, πάνω σε ένα άσπρο πλαίσιο έχει δίαφορες επιλογές μεταξύ των οποίων και το "Προφίλ". Πατάς στο προφίλ και στη σελίδα που σε πάει κάτω κάτω γράφει "πινακας ελέγχου άβαταρ". Εκεί μπορείς είτε να ανεβάσεις μια απο τον υπολογιστή σου, είτε να βάλεις κάποιο λινκ που περιέχει το άβαταρ που θέλεις, είτε να διαλέξεις ένα απο τα έτοιμα. Αν ανεβάσεις δικό σου δεν πρέπει να ξεπερνάει σε διαστάσεις τα 80x80 και σε μέγεθος τα 6 kB.

Free thinkers are dangerous...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου