Προς το περιεχόμενο

Floor multieffect προταση


ppanousos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα τις προτασεις για multieffect το οποιο θα το στειλω στην εισοδο του ενισχυτη μου.ΔΕΝ με ενδιαφερει το amp modeling,μονο τα stomp boxes-effects με ενδιαφερουν.Θα προτιμουσα κατι οικονομικο μεχρι 150 ευρω,η κατι που θα μπορουσα να βρω σαν μεταχειρισμενο.Μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον η zoom g3n.Εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο εφφεδακι;Περιμενω προτασεις... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε αυτή την κατηγορία τιμής μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο ένα TC electronic nova system. Πήρα ένα τέτοιο πριν ένα χρόνο καθώς ήθελα κάτι απλό (σε σχέση με τα πολλά πετάλια+καλώδια) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Δεν ειναι ομως πολυεφφε το Line6 M5 αλλα ενα εφφε τη φορα. Και εχει υπερβολικα μικρη γραμματοσειρα στην οθονη οποτε δε βλεπεις το ονομα του preset ανετα αν παιζεις ορθιος (γι αυτο το πουλησα). Πολυ ωραια modulation effects!

 

Εγω θα κοιταζα για κατι αναμεσα σε Boss Gt1,  Zoom G3xn, και Mooer Ge 200

Επεξεργασμένο από Alter
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον Alter. Έχω την G3Xn και μπορώ να πω ότι τα εφεδάκια της είναι καταπληκτικά για τα λεφτά της.

Επεξεργασμένο από gg.taxo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Κάτοχος της G3 αλλά και τελευταία της G3n. Κι εμένα μόνο τα εφφέ με ενδιαφέρουν, αφού τα drive μου τα έχω από πετάλια. Κατέληξα στο G3 αρχικά γιατί τα εφφέ της ήταν πολύ καλά και τα σύγκρινα με αυτά των πεταλιών που είχα για αρκετά χρόνια.

Τώρα με την G3n έχω περισσότερη ευελιξία να χρησιμοποιήσω σε λάηβ καταστάσεις 7 πετάλια ταυτόχρονα και το ταπ τέμπο με το πόδι.

Ωστόσο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τη βάλεις όχι στην είσοδο του ενισχυτή, αλλά στη λούπα (fx loop send/return) ώστε να βγουν τα εφφέ καθαρά από την τελική ενίσχυση. Εκεί είναι η μέρα με τη νύχτα. Ενθουσιάστηκα όταν το έκανα.

Αρνητικά της G3n: Με κιθάρα με active μαγνήτες στα ακουστικά δεν αποδίδουν τα drive καλά (για εξάσκηση στο σπίτι), τα εφφέ είναι οκ. Η G3 τα είχε λύσει αυτά τα θέματα (πατούσες κουμπάκι όταν έπαιζες με active μαγνήτες) και είχε καλύτερη ποιότητα ήχου σε PA/monitors/headphones απευθείας και σε καταστάσεις ηχογράφησης θεωρώ. (άσε που έπαιρνε και μπαταρίες...).

Anyway, από όσα είχα δοκιμάσει όταν ψαχνόμουν αυτή είχε την καλύτερη προσωμοίωση πεταλιών (και κυρίως σε πετάλια που είχα στο παρελθόν, γι'αυτό είχα και πιο ολοκληρωμένη άποψη).

Στα χρήματα αυτά είναι μονόδρομος η zoom πιστεύω.

 

ΥΓ: By the way, πουλάω τη G3 (στις αγγελίες) γιατί όπως είπα πριν η G3n με βολεύει περισσότερο.

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εγώ θα πρότεινα να ανέβεις λιγάκι στο budget και να πάρεις αυτό το καταπληκτικό μηχάνημα. 

https://www.thomann.de/gr/nux_cerberus.htm?ref=search_prv_7

 

Έχει φοβερά εφέ, τρομερά routing options, IR Loading και tap tempo, πέρα από 16 διαφορετικά εφέ που έχει τα οποία μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε 128 presets.

 

Το είχα για λίγο καιρό μαζί με το Atomic Amplifire 3 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. 

 

Το μόνο του αρνητικό είναι το μέγεθος, αλλά εμένα προσωπικά δε με ενοχλούσε αυτό, ίσα ίσα ήθελα άπλα για να μην πατάω ό,τι να 'ναι.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου