Προς το περιεχόμενο

Still Loving You Scorpions Guitar Cover Instrumental


vasilisgeo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Ωραία προσπάθεια Βασίλη! Όπως και στο Parisienne Walkways έχεις θεματάκια με το χρόνο. Θα πρότεινα να έχεις μόνιμα το μετρονόμο ανοιχτό και όταν μελετάς αλλά και όταν ηχογραφείς. 

 

Ακούγομαι γραφικός, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώσεις με το χρόνο, θέλει πολύ μετρονόμο η δουλειά. Έχεις ωραίο vibrato, κούρδισε λιγάκι και τα σηκώματά σου και θα είσαι super! 😉

  • Like 1

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά δεν ακούω να έχεις ρυθμικό πρόβλημα, απλά ψιλοχάθηκες καμια-δυο φορές μέσα στο κομμάτι αλλά ΟΚ, με περισσότερη συγκέντρωση στο να ακούς τη "μπαντα" αυτό λύνεται εύκολα. Πάντως πρόβλημα ρυθμού σίγουρα δεν έχεις. Επίσης, τα σηκώματα σου είναι μια χαρά (ΟΚ κι εδώ "έφυγαν" μερικά αλλά στα 500 που έκανες έχασες τα δέκα-είκοσι, οκ κι ο Vai θα χάσει μερικά αραιά και που :classic_biggrin:).

 

Αυτό που πρέπει να δουλέψεις περισσότερο πιστεύω είναι το βιμπράτο, που είναι γρήγορο και νευρικό, πρέπει να το κάνεις πιο "γλυκό", ειδικά σε μπαλάντες σαν κι αυτή. Το βιμπράτο πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα το ύφος, τα bpm και την γενικότερη αίσθηση του κομματιού. Προσωπικά αυτό θα κοιτούσα πρώτο.

 

Στα θετικά, πολύ ωραίος ήχος. Keep it up!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Βασίλη θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλτατο JimmyPap. Ένα πράγμα μόνο θα "συμπληρώσω".... βρες μερικούς τρελαμένους με το "άθλημα" (σαν και σένα και εάν γίνεται περίπου στην ηλικία σου) και κάποιες ώρες που μπορείτε, τζαμάρετε ασύστολα!!!. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό, αλλά θα είναι ένα μεγάλο βήμα (μην πω άλμα...) για την σχέση σου με το όργανο, την μουσική και στο τέλος τέλος για το χόμπι σου που φαίνεται ότι το υπεραγαπάς.

  • Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου