Προς το περιεχόμενο

Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ?


ex-VangelisV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Έπεσα πάνω σ' αυτό το κομματάκι (αδιάφορο και μετριότατο για μένα) στη live έκδοσή του. Κάπου εκεί στο 3:25 περίπου ξεκινάει το "σόλο" του ο κιθαρίστας και με πιάνουν τα γέλια όχι τόσο για το κακό τεχνικά και ανέμπνευστο παίξιμο όσο για τις αυτιστικές κινήσεις του που μου φάνηκαν πολύ δήθεν, ότι και καλά το ζει το σόλο, είναι σε έκσταση κλπ κλπ. Στη συνέχεια το γέλιο μου έγινε νευρικό αλλά άντεξα ως το τέλος.

  Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.

 

Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Για το παίξιμο δε μπορώ να πω εγώ προσωπικά κάτι, το παλικάρι παίζει πολύ καλύτερα από μένα.

 

Τώρα όλο το υπόλοιπο style και καλά "bring back the 70s", κλπ είναι λίγο έως πολύ γελοίο, αλλά τους δίνει και τρώνε, οπότε πάλι πάσο.

  • Like 1

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Dorian Earl Gray είπε

Ο ένας από αυτούς παίζει ξυπόλητος.

 

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Δεν το είχα προσέξει. Και ο Gillan το έκανε αυτό μέχρι που βγήκε σε ένα stage που έκαιγε από τον ήλιο και έφυγε πίσω χοροπηδώντας

 

Παράθεση

Ian [Gillan], you normally play barefoot, but not here – was it too cold for you out there? 
IG: That all stopped a while back during a gig in Singapore. The metal stage had been baking in the sun for hours, and when I stepped out on it I singed my feet. I was hopping about like a cat on a hot tin roof – so never again.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Mια χαρά το βρήκα. Εμένα de με αφορά το πώς τη βρίσκει και τι φοράει ο καθένας πάνω στη σκηνή. We only live once. Ο πιτσιρικάς έχει ηχάρα, πολύ ωραίο feel, πολύ έξυπνα one-guitar-band παιξίματα. Το σόλο μπορεί να ήταν κάπως, αλλά είχε ψυχή. (δεν μπόρεσα να πάω πιο κάτω, βαρέθηκα). Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από πολύ καλυτερους κιθαρίστες live. 

  • Like 4

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδα ενα (κακο) οπτικοακουστικο παντρεμα zeppelin και acdc.

 

Το σολο μια χαρα ειναι. Και η σκηνικη τους παρουσια τελεια για το φεστιβαλ των Ματαλων σε λιγο καιρο...

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, νομίζω οτι κουλοί δεν υπάρχουν, είναι θέμα επιλογών, σήμερα το κάθε πιτσιρίκι μπορεί μόνο με youtube -αυτοδίδακτος δηλ- σε 5 χρόνια να παίζει καλύτερα απο όλους τους "Θεούς" του 70.  Ο συγκεκριμένος είναι προβλέψιμος, αλλά νομίζω αυτο επιδιώκει. Υπήρχαν και πιο προοδευτικές μουσικάρες το 70 που δεν ήταν τόσο κλισέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To συγκεκριμενο γκρούπ ειναι ισως ο πρωταθλητης σε αριθμο haters και αυτο εχει να κανει με το ποσο απροκαλυπτα περιφερουν εαυτους ως μια εντελως ανεμπνευστη κοπια των led zeppelin κ λιγοτερο με το ποσο ποζερας ειναι ο κιθαριστας ο οποιος δεν ειναι κ τοσο τραβηγμενος, το hair metal η κ αλλοι μας εχουν δωσει πολυ μεγαλυτερους θεατρινους.

  • Like 1

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά το βρήκα κι εγώ το σόλο. Έχει και πρασινίλα αλλά ας σκεφτούμε ότι ο πιτσιρικάς παίζει 6 λεπτά ζωντανό σόλο τρέχοντας πάνω κάτω. Είναι μάλλον αδύνατο να είναι άψογο τεχνικά, όποιος κι αν έπαιζε εδώ που τα λέμε. Περί κινήσεων κλπ. επίσης μια χαρά το βρίσκω. Νέα παιδιά είναι, παίζουν τη μουσική που γουστάρουν μπροστά σε μεγάλο κοινό, επιβάλλονται και τα καραγκιοζιλίκια. Btw η μπάντα αυτή χαίρει μεγάλης επιτυχίας και αναγνώρισης στο αμέρικα, τους αποκαλούν νέους ζέπελιν κλπ. Προσωπικά μου αρέσουν και είναι και μικροί που σημαίνει ότι έχουν άφθονο χρόνο για βελτίωση αν συνεχίσει να πέφτει δουλειά και δεν το ρίξουν στο σταριλίκι.

  • Like 6

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου