Προς το περιεχόμενο

Μουσικές Σπουδές


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum, καινούργιος εδώ!! Ασχολούμαι με την μουσική και συγκεκριμένα την κιθάρα αρκετά χρόνια ώστε να μπορώ να παίξω σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΘΕΩΡΙΑ{εκτός από τις βασικές γνώσεις}..!! Μπορώ να σπουδάσω κάπου όπου δεν χρειάζονται από πριν αυτές οι γνώσεις {αρμονία και τα σχετικά}?? [Είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό δεν με πειράζει]...     Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Λαμπρο. Λογικα θα ρωτας για καποια τριτοβαθμια σχολη γιατι προφανως σε ιδιωτικα ωδεια σχολες κτλ θα ξερεις οτι δε χρειαζονται γνωσεις απο πριν.

 

Για τα ΑΕΙ μουσικης - μουσικολογιας χρειαζονται αρκετα προχωρημενες γνωσεις αρμονιας και ντικτε, κατι στο οποιο εξεταζεσαι και πανελλαδικα ετσι κι αλλιως. 

 

Πριν προχωρησουμε σε λεπτομερειες, γινε πιο συγκεκριμενος για το τι θες να κανεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι για μια τριτοβάθμια σχολή δημόσια ή με χαμηλά δίδακτρα, είτε εδώ είτε έξω.  Μια σχολή που να έχει να κάνει με μουσική γενικά, οτιδήποτε παρεμφερές.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ΑΕΙ οπως ειπα χρειαζονται αρκετα προχωρημενο επιπεδο αρμονιας και ακουστικων ικανοτητων. Αν εισαι Α’ λυκειου ή ενηλικος αλλα με 2-3 χρονια αερα μπροστα, μπορεις να τα καταφερεις με εντατικα μαθηματα.

 

Υπαρχουν και καποια ΤΕΙ, οπως λαικης και παραδοσιακης μουσικης στο Ληξουρι ή μουσικης τεχνολογιας στο Ρεθυμνο που βγαζουν δυνατους αποφοιτους και απ οσο ξερω δε χρειαζεται να εχεις προχωρημενες γνωσεις. Φανταζομαι καλο θα ηταν να ξερεις τις νοτες βεβαια. 

 

Για εξωτερικό δε γνωρίζω. Η λογικη λεει πως θα υπαρχουν σχολες για ολα τα επιπεδα, αλλα προφανως μια οπου θα μπαινουν ανθρωποι με προχωρημενες γνωσεις, θα βγαζει και αποφοιτους ακομα πιο προχωρημενους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου