Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να αντιστρέψω το κιτρίνισμα των πλαστικών στους μαγνήτες;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε παιδιά. Είναι δυνατόν να αντιστραφεί η "γήρανση" των μπομπινών (bobbins ?) λευκού χρώματος των μαγνητών (κιτρινίζουν); Έχω δύο Evolutions διπλούς που κάθονται και θέλω να τους βάλω σε κιθάρα που θα είναι είτε άσπρη είτε θα έχει άσπρο pickguard, και δεν μου αρέσει αισθητικά η διαφορά. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να κάνω (επικίνδυνα) χημικά πειράματα σπίτι μου ή να χαλάσω τους μαγνήτες. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλοι πληρώνουν γι' αυτά και συ παραπονιέσαι...Πιστεύω είναι σχετικά δύσκολο να τους ασπρίσεις, ειδικά όταν πρόκειται για humbuckers, στους οποίους δεν είναι εύκολο να αφαιρεθεί το κάλυμμα, χωρίς να γίνει ζημιά (πρέπει να έχεις μια κάποια εμπειρία). Στη θέση σου ή θα έπαιρνα ένα cream, aged pickguard ή θα τους έτριβα με ένα πανί νοτισμένο σε ασετόν. Αλλά και πάλι δεν το θεωρώ πολύ καλή ιδέα, γιατί μπορεί να επιταχυνθεί ο πολυμερισμός του πλαστικού.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ίδιο ισχύει και στα πλαστικά μέρη των οικιακών συσκευών. Δεν γνωρίζω αλλά όπως λεει και ο αδελφός απο πάνω άλλοι πληρώνουν για αυτό το χρώμα, φαντάσου κάποτε η κίτρινη κιθάρα του Yngwie ήταν λευκή.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου