Προς το περιεχόμενο

Chapman Guitars γνώμη...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει δοκιμάσει κανείς; Μήπως είναι αρκετά υπερεκτιμημένες για τα λεφτά τους επειδή προβάλονται πολύ; Η γνώμη σας...

Επεξεργασμένο από Owis Oruk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Owis Oruk είπε

προβάλονται πολύ;

 

Πρώτη φορά τις ακούω...

 

🙂

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχει πάρει ο κουνιάδος μου, ευχαριστημένος είναι

δεν πρόλαβα να την πιάσω ακόμα.

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ασφαλεστερος τροπος για να αποκτησεις ετοιμη αποψη, μιας και δεν μπορεις να δοκιμασεις ο ιδιος τη μαρκα αυτη, ειναι να γοογγλαρεις και να διαβασεις καμποσες 10αδες reviews. Θα παρεις μια καλη ιδεα.

  • Like 1

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Δεν υπάρχει εταιρεία που να βγάζει όργανα υπερεκτιμημένα (και να αντέχει πάνω από 5ετία στην αγορά). Αυτή τη στιγμή ο δείκτης value for money βρίσκεται στο ζενίθ της ειλικρίνειας/πραγματικότητας όσον αφορά το τι πληρώνεις για αυτό που θα πάρεις, τουλάχιστον για όργανα, και δη της μεσαίας κατηγορίας (350-1000Ε).

Η ανησυχία σου έχει βάση, γιατί ο Chapman κέρδισε ένα μεγάλο μερίδιο φθηνού (οχι φθηνιάρικου) marketing μέσω της περσόνας του (κιθαρίστας, έμπορος, reviewer, youtube celebrity). Παρ' όλα αυτά τα όργανα αντανακλούν ακριβώς την τιμή που προσφέρονται. Προσεγμένες δουλειές, όχι τυχαία υλικά, συγκεκριμένη αισθητική. Ψεγάδια υπάρχουν σε περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε ξίγκι απο τη μύγα, αλλά σε καθε περίπτωση, κάθε όργανο που έπεσε στα χέρια μου ήταν στιβαρό και ενέπνεε εμπιστοσύνη. Επίσης ήταν αρκετά generic, δηλ. με specs για να ικανοποιήσουν κάθε χέρι, δηλ. όχι πολύ παχιά/λεπτά μανίκια, σατινέ φινίρισμα, όχι flat radius, moderate μαγνήτες όχι hot, ούτε vintage.

  • Like 2
  • Ευχαριστώ 2

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Chapman λέει ότι οι κιθάρες του είναι πιο φθηνές σε σχέση με τις άλλες μάρκες, γιατί δεν εμπλέκεται 3ος μεταξύ του εργοστασίου που τις φτιάχνεις και τα μαγαζιά που τις πουλάνε. Έτσι κρατάει την ποιότητα ψηλά και τις τιμές σχετικά χαμηλές, είναι δηλ. VFM.

 

Είχα παίξει για λίγο την Chapman Guitars ML-1 BEA και ήταν πάαααααααρα πολύ καλή!!

 

 

I'd die without music...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λε

Στις 31/8/2019 στις 12:39 ΜΜ, Πνοή και Νύξη είπε

γιατί ο Chapman κέρδισε ένα μεγάλο μερίδιο φθηνού (οχι φθηνιάρικου) marketing μέσω της περσόνας του (κιθαρίστας, έμπορος, reviewer, youtube celebrity).

Λες να εκμεταλλευθεί και αυτό? κατά τύχη ο Lifeson παίζει με μια Chapman

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator
Παράθεση

Chapman Guitars is a guitar company established in 2009 by Rob Chapman, a guitarist best known for his videos on YouTube.[2] The company claims to be the first to design its guitars "collaboratively" and the design, features and specs of new models are selected by public votes in online polls on their website

Απο την Wikipedia.

 

Ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε την προβολή στο Youtube σαν παρουσιαστής και την εμπορική του σχέση με το Anderton's και "δημιούργησε" μια σειρά απο κιθάρες απο Άπω Ανατολή με τα θετικά και τα αρνητικά της. Και καλά έκανε.

Το αν έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ελέγξει τη γραμμή παραγωγής του προιόντος και να το κατευθύνει μελλοντικά με επιτυχία, θα φανεί. Προσωπικά θα επέλεγα κάτι απο πιο έμπειρους κατασκευαστες που προσφέρουν και αντίστοιχης αξίας κιθάρες πέραν των κύριων γραμμών παραγωγής.

  • Like 1

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα δεν με εντυπωσιάζουν όπως και οι Solar και διάφορες άλλες. Δεν λέω ότι δεν θα είναι καλές, αντίθετα πιστευώ ότι παίρνεις ότι πληρώνεις και ακόμα περισσότερα αλλά όπως προαναφέρθηκε μου φαίνονται πολύ generic, δλδ δεν θα τις προτιμούσα από μια Washburn ή Dean. Πάντως όπως και οι Solar με τον Ola χρησιμοποιούν την φήμη τους ως youtube περσόνες προκειμένου να προωθήσουν το προιόν τους. Φαντάζομαι ότι αργά η γρήγορα οι περισσότερες εταιρίες θα καταφύγουν σε αυτό, αν δεν το έχουν ήδη κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου