Προς το περιεχόμενο

Η ταστιέρα ΒΡΩΜΑΕΙ


Stoyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα πάρει μια μεταχειρισμένη ηλ. κιθάρα σε "άριστη" κατάσταση πριν μερικά χρόνια και από τότε θυμάμαι ότι είχε μια έντονη μυρωδιά/βρώμα η ταστιέρα. Με τον καιρό σαν να πέρασε (ή τη συνήθισα) αλλά εδώ και αρκετούς μήνες την είχα παροπλισμένη σε μια θήκη και χθες σκέφτηκα να την ξαναπιάσω, λάθος! Η βρώμα επανήλθε δριμύτερη και μετά από λίγη ώρα παίξιμο βρωμούσαν ακόμα και τα δάχτυλά μου. Έχει περάσει και σέρβις, λαδάκια κτλ, την έχω περάσει και με πανί με οινόπνευμα - όλα αυτά παλαιότερα - και το τελευταίο που σκέφτηκα είναι να της ρίξω καφέ γιατί άκουσα τραβάει τις μυρωδιές. Τώρα θέλω να ρωτήσω, κάνει ο φραπές ή θέλει ελληνικό; 😅 Αστειάκι... Θα δοκιμάσω οτιδήποτε, απλά να ξέρετε ότι μιλάμε για ΠΟΛΥ και επίμονη βρώμα (μυρωδιά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν νομίζω να μπορεί να βρωμίσει maple. Αυτές τις καθαρίζω με μια πένα, χαρτί και νερό.

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Ξύδι. Λευκό κατά προτίμηση αλλά αν δεν έχεις δοκίμασε με κανονικό. Βρέξε ένα χαρτί και κάνε μερικές εφαρμογές αφού έχει καθαριστεί καλά από μάκα και αποθέσεις στα τάστα. Ίσως να χρειαστεί να το ξανακάνεις για μέρες.

  • Like 1

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου