Προς το περιεχόμενο

Τεχνολογία.....και σεβασμός


LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Συζητούσα χθες με έναν φίλο μου, που είναι εξωτερικός συνεργάτης σε έναν….δημόσιο φορέα (δεν τον προσδιορίζω για ευνόητους λόγους) για crt  pc monitors.

 

Μου είπε , ότι όταν αντικατέστησαν εκεί τα crt monitors στα pc…...στη κυριολεξία έσπαζαν τα παλιά, επιδειχτικά πετώντας τα από τα μπαλκόνια ή τα στοίβαζαν σε χώρους, όπως ακριβώς τα καρπούζια, πετώντας τα και δημιουργώντας βουνό από αυτά.

 

Πετούσαν ακόμα και un-opened στα κουτιά τους καινούργια crt monitors,.

 

Καταστράφηκαν…..πάρα πολλά.

 

Πόνεσα πραγματικά, και όχι μόνο για τα λεφτά μου , σαν φορολογούμενος, αλλά για το πώς ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ανίκανος άνθρωπος , που δεν παράγει τίποτα , συμπεριφέρεται στην τεχνολογία …….μιας και τη θεωρεί δεδομένη.

 

Δεν θέλω να ακούγομαι υπηρέτης της τεχνολογίας, που είμαι, μιας και υποτίθεται ότι είναι εδώ να μας εξυπηρετεί και όχι το αντίθετο,  αλλά δεν το ανέχεται ο οργανισμός μου.

 

Σε καμία περίπτωση δεν λεω να γίνουν όλοι σαν και εμένα, που κατέκτησα, λόγω ψυχιατρικής νόσου, την υποχρέωση να «διασώσω» και να λειτουργήσω ό,τι  ξεπερασμένη τεχνολογία πέφτει στα χέρια μου, αλλά λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

 

Υ,Γ.   Μου υποσχέθηκε να μου δώσει από εκεί ένα 15αρι  μονιτορ  που διασώθηκε απο την καταστροφή και ειναι unregistered.

 

 

Υ.Γ 2. Φανταστείτε να μην υπήρχε ο   Righini , και να μην ειχε διασώσει όλα αυτά τα αυτοκίνητα από το να γίνουν σκραπ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο….

Υ΄Γ3 , είμαστε σε φόρουμ τεχνολογίας και όλo και θα βρεθεί κάποιος …να με καταλάβει  😛

  • Like 3
  • Λυπάμαι 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως Λάκη εγώ το 20''αρι trinitron στα 120hz μάλλον το βλέπω για τον gypsy καθώς μια μέρα έκανε ένα τσαφ και σταμάτησε...

  • Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ένα 19'' μόνιτορ AOC εντελώς επίπεδο, πρέπει να ήταν από τα τελευταία crt που βγήκαν λίγο πριν περάσουν στην ιστορία, θυμάμαι ότι η λεπτή οθόνη με την οποία το αντικατέστησα δεν μου άρεσε και ένεκα καιρό να συνηθίσω τα μάπα χρώματα που είχε σε σύγκριση με το AOC... είναι συσκευασμένο σε χοντρή σκουπιδοσακούλα σε χώρο που στεγάζει λέβητα καλοριφέρ σε βουνό της αττικής εδώ και πάρα πολλά χρόνια...

 

το χαρίζω ή ανταλλάσσω με πακέτο τσιγάρα ή καφάσι μπίρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου