Προς το περιεχόμενο

Karaoke?


rgxinap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μικρόβιο το κόλησα στην Βουλγαρία-Σόφια όπου έμεινα για λίγους μήνες κάπου στο 2011. Μην ξέροντας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδω, στην αρχή δοκίμασα το Mike's bar στον Πύργο των Αθηνων, το οποίο μου φάνηκε πολύ καλό αλλά απελπιστικά μοναχικό... που ήταν τα υπόλοιπα?? Σε κάποια φάση χρόνια πριν φαίνεται να έκλεισε χωρις να αφήσει ίχνη.

Προσφατα σε τσαρκα στο Ψυρρή ανακάλυψα το Ghost, πολυ καλό (αν και πολύ ελληνικούρα μέσα), σίγουρα θα ξαναπάω, αλλά θα μου μείνει η απορία, γιατί μόνο 1 ή 2 μπαράκια? που είναι τα υπόλοιπα? Τι παίζει?

 

Μαλλον έχει και ένα κοντά Ακρόπολη-Κουκάκι μεριά, με κυρίως αγγλοσαξωνες θαμώνες, και προσωπικό που μοιάζει λίγο με τους φλαμανδούς του Ταμταμ αλλά στο ανάποδο, αυτοί σε πλακώνουν στο ξύλο αν ΔΕΝ μιλήσεις αγγλικά.

Επεξεργασμένο από rgxinap
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως είναι ελάχιστα γιατί δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι .....

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι το οποίο είναι εντελώς αντιφατικό με το πλήθος των ροκάδων που ξελαρυγγιάζονται στο μπανιο... ίσως είναι κομπλάρισμα, έλλειψη διάθεσης αυτο-γελειοποίησης και χαλάρωσης, υιοθέτησης ενός "σκληρού"-"άμεμπτου" λουκ και για αντρες και για γυναίκες, πάντως νορμάλ δεν είναι, η Αθήνα των 5 εκατομυρίων και με 70 χρόνια δυτικής κουλτούρας να έχει 2 με το ζόρι και η Σόφια των 2 εκατομυρίων με μόλις 30 χρόνια δυτικού φωτός να έχει 10 ...

Επεξεργασμένο από rgxinap
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πας στο Τόκυο.

Έχει τόσα καραόκε μπαρ όσα σουβλατζίδικα έχει η Αθήνα.

Οπότε πάω με τη γυναίκα μου,είναι καθηγήτρια Ιαπωνικών και έτσι πάμε συχνά, πάμε γιατί όλοι οι φίλοι μας πηγαίνουν.

Εμένα μου βγάζουν μια μιζέρια αλλά οι locals που είναι πολύ καταπιεσμένοι ξεδινουν (μιλάμε ότι είναι ΟΛΟΙ τύφλα εκεί μέσα 🙂 )

Εγώ είμαι φωνάρα και πάντα εντυπωσιαζω αν και το τουρκαλβανικοmiddleastern παρουσιαστικό μου τους δημιουργεί τρόμο στην αρχή 🙂 έτσι δεν αισθάνομαι και εντελώς παρίας (οι Ιάπωνες θεωρούν όσους δεν είναι Ιάπωνες εξ ορισμού κατώτερους και πνευματικά ανεπαρκείς 🙂  βέβαια σε αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με όλους τους Βαλκάνιους και έτσι κάποιος Έλληνας δεν θα έχει πρόβλημα εκεί 🙂🙂 )

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού και η λέξη η ίδια είναι Ιαπωνική!

Θα ήταν ενδιαφέρον κάτι σαν Guit-araoke .... χμμμ απορώ γιατι δεν το έχει σκεφτεί κανείς...

 

εγω πάντως τα 60 λεπτάκια που έχω διαθέσιμα την βδομάδα για προσωπική διασκέδαση άνετα θα τα αφιέρωνα σε κάτι τέτοιο. Φοβερή ιδεα δεν είναι?

 

Οσο για τα βαλκάνια και πως βλέπουν τον εαυτό τους, καμία σχέση με Ελλάδα, Ιαπωνία φίλοwς! Ισα ισα είναι το εντελώς ανάποδο, στην Βουλγαρία δεν μπορούσα να τους πείσω οτι στην ΑΘ δεν σταματάνε στις διαβάσεις, ήθελαν να με δείρουν και απο πανω γιατί πρόδιδα τις ιερές δυτικές ιδέες του αρχαίου ευρωπαϊκού ντεμόκρασυ , οκ, οτι πείτε μην τις φάμε κίολας ... lolz

Επεξεργασμένο από rgxinap
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου