Προς το περιεχόμενο

Line6 helix hx effects


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Κάτοχος της m13  για 10 χρόνια που δεν με απογοήτευσε ποτέ, μπήκα σε σκέψεις γι την helix hx effects καθαρά για θέμα χώρου στην πεταλιερα μου, αλλά κι από όσα έχω διαβάσει έχει κάτι πραγματάκια  παραπάνω.... 

Η ερώτηση μου είναι η εξής.... Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη πεταλιερα και πρώην κάτοχος της m13?? 

 Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα,

 

Αντικατέστησα την Μ9 με το Helix effects και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Α, και έχει πολλά πραγματάκια απάνω!

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλως διαβαζω σε ξενα forum οτι τοτε που ειχε πρωτοβγει υπηρχαν καποια θεματακια με το συγκεκριμενο μοντελο,οτι εβγαζε καποιο ηχο παραξενο σαν white noise....το εχεις παρατηρησει μηπως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι το έχω διαβάσει και εγώ, οι πρώτες παρτίδες είχαν κάποιο θέμα, σαν μην ήταν γειωμένες και είχαν θόρυβο. Σε όλες τις περιπτώσεις διαβασα ότι το κατάστημα ή/και η Line 6 τα αντικατέστησαν άμεσα χωρίς πολλά πολλά.

 

Το δικό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα, το αγόρασα απο Thomann, ήρθε, υπήρξε ένα μικρό/ανούσιο θέμα με το τροφοδοτικό του εντελώς άκυρο πρόβλημα που το έλυνα μόνος μου, αλλα προτίμησα να στείλω ένα βιντεο στο thomann και μέσα σε 3 μέρες είχα νέο τροφοδοτικό.

 

Άλλοι παραπονιούνται για θορύβους/προβληματα όταν το σεταρουν με 4 cable, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω τι παίζει.

 

Για μένα είναι κορυφαίο πολυεφέ, έχει όλα τα παλιά εφέ της σειράς Μ και πολλά καινούργια.

 

ίσως, το μόνο που υστερεί είναι ότι θέλει κόπο  να φτιάξεις έναν πραγματικά καλό metal distortion, προσωπικά επειδή παίρνω τα γκάζια απο ξεχωριστό πετάλι αφιέρωσα 1 ώρα να βρω ενα heavy dist και το παράτησα, σίγουρα όμως θα υπάρχουν και έτοιμα patches.

 

Τέλος θέλει λίγο διάβασμα το manual για να καταλάβεις πως το συνδέεις ανάλογα με τη χρήση και πως ρυθμίζεις τα ins/outs, απλά θέλει υπομονή.

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου