Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση κονσόλας ήχου με pc.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω την κονσόλα  https://www.nakas.gr/prd/alesis-multimix-4-usb-fx-konsola και θέλω να την συνδέσω στο pc για να μπορώ να γράφω ότι παίζω με το μπουζούκι στο pc. Γίνεται;  Και αν ναι πως; Επίσης έχω και ένα ενεργό ηχείο https://www.e-smarteck.gr/PORT12VHF-BT-ΦΟΡΗΤΟ-ΣΕΤ-PA?search=Ibiza στα 500w είναι εμένα. Αν μπορεί και αν χρειάζεται και αυτό να συνδεθεί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δουλειά της κονσόλας είναι αυτή ακριβώς που θέλεις να κάνεις. Γι αυτό είναι κατασκευασμένη.  Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται με το USB καλώδιο που περιέχεται στην συσκευασία της κονσόλας. 

Κατέβασε τους drivers από εδώ: https://www.alesis.com/products/view/multimix-4-usb-fx

Και το manual από εδώ: https://7132afa424c2f1a2ab6d-54d68a14e2e7c1f76563a2d8c3e9fd82.ssl.cf2.rackcdn.com/954/documents/MultiMix_4_USB_FX-User_Guide-v1.1.pdf

Επειδή από τις ερωτήσεις που κάνεις υποθέτω ότι δεν είσαι και πολύ σχετικός (δεν είναι κακό αυτό), καλύτερα να σου την σετάρει κάποιος που ξέρει. Είναι εύκολη υπόθεση λίγων λεπτών. 

Το ηχείο που αναφέρεις θα πρέπει να συνδεθεί επάνω στην κονσόλα, και βέβαια θα ακούσεις ήχο, αλλά δεν θα σου αρέσει. Μάλλον θα αναγκαστείς σε αγορά ενός ζεύγους μικρών ηχείων ή και ακουστικών. 

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και σίγουρα ήσουν πολύ ευγενικός με το πόσο άσχετος είμαι χαχα. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω κάποιον εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης να κάνει σετάρισμα εκτός και αν εννοείς ότι μπορώ να το πάω και σε μαγαζί να το κάνει αυτό που και πάλι δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να το κάνει. Αρχικά θα προσπαθήσω μόνος αν και ήδη με αποθάρρυνες με αυτό που είπες ότι δεν θα ακούσω αυτό που θα ήθελα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου