Προς το περιεχόμενο

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: Υποβολή αιτημάτων για κρατική χρηματοδότηση δράσεων!


John Tzinieris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

https://www.pronews.gr/politismos/politistika-nea/838470_arhizei-i-ypovoli-aitimaton-gia-hrimatodotisi-draseon-gia

"Με μεγαλύτερο εύρος από ποτέ, συμπεριλαμβάνοντας τομείς και δράσεις που ήταν πάντα οι φτωχοί συγγενείς του σύγχρονου πολιτισμού, το Υπουργείο Πολιτισμού έβγαλε στον αέρα την προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος όσων ενδιαφέρονται για κρατικές επιχορηγήσεις".

... ... ...

Δικαίωμα υποβολής έχουν φορείς, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Μαρτίου 2020, ενώ φορείς μπορούν να εγγράφονται στο Μητρώο, εφόσον δεν έχουν ήδη εγγραφεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020. Τόσο η εγγραφή στο Μητρώο, όσο και η υποβολή αιτήματος γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση drasis.culture.gr, όπου έχουν αναρτηθεί και οι σχετικές προσκλήσεις, οι όροι και οι προϋποθέσεις αναλυτικά.

... ... ...

Οι φορείς, των οποίων οι προτάσεις θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέχρι τις 15 Μαΐου 2020, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

... ... ...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

 

🔇🔇🔇

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου