Προς το περιεχόμενο

Νέο τραγούδι από τους Blues PIlls


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Σουηδοί "Blues Pills" κυκλοφόρησαν σήμερα ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο "Low Road", το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη καινούργια δισκογραφική δουλειά "Holy Moly", η οποία θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου μέσω της Nuclear Blast. Το συγκρότημα επρόκειτο να επισκεφτεί τη χώρα μας τον Απρίλιο για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω της κατάστασης αυτές μετατέθηκαν για τον Σεπτέμβριο.

 

Τους "Blues Pills" τους εκτιμώ ως μπάντα. Για χάρη τους παρήγγειλα συλλεκτικά βινύλια απέξω. Το προηγούμενο τους άλμπουμ "Lady in Gold" οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχε τη «φλόγα» σε σύγκριση με το ντεμπούτο τους (βέβαια έκρυβε κάποια «διαμαντάκια» όπως το "You Gotta Try"), με τις εσωτερικές συγκρούσεις να έχουν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του κιθαρίστα Ντόριαν Σοριό.

 

Ο μέχρι πρότινος μπασίστας των "Blues Pills"  έπιασε τη κιθάρα και προστέθηκε ένα νέο μέλος στο συγκρότημα (στο μπάσο). Το "Low Road" κατά τη γνώμη μου είναι ένα καλό uptempo Ροκ τραγούδι, ανώτερο του "Proud Woman" (δεν με ενθουσίασε) που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

https://youtu.be/yoJKv-vNZIY

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου