nbampaliaris 2 Δημοσιευμένο OP Share Δημοσιευμένο Update: Ξανά τραγούδισα το Snow των Red Hot Chili Peppers, προσπαθόντας να μην βγάζω αέρα από την μύτη. Επίσης έκανα και ασκήσεις βάζοντας ένα μανταλάκι στην μύτη μου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: To Φάλτσα.mp3 είναι πάρα πολύ φάλτσο, αν φοράτε ακουστηκά καλύτερα να χαμηλώσετε λίγο την φωνή. Αυτό το έκανα επίτηδες, θέλω να μου πείτε πόσο κακό είναι για την φωνή. Πάντως όταν είχα ξεκινήσει να τραγουδάω, αν το έκανα αυτό, ο λαιμός μου θα με πονούσε και θα έβηχα, ενώ τώρα απλώς ζορίζεται αλλά δεν με πονάει! σκέφτηκα μπας και τις ζορίσω τις νότες, μπας και ανοίξει και άλλο ο λαιμός. Snow.mp3 Φάλτσα.mp3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 2.784 Δημοσιευμένο Share Δημοσιευμένο Με ζόρισμα ΔΕΝ ανοίγει ο λαιμός. Διαιωνίζεται το πρόβλημα... Με σωστές φωνητικές ασκήσεις και ασκήσεις διαφράγματος, και σωστή τοποθέτηση φωνή "ανοίγει" ο λαιμός. Και βάζω τα εισαγωγικά διότι ο λαιμος δεν ανοίγει, αλλά στην ουσία συμμετέχει λιγότερο στην παραγωγή του ήχου. 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση