Προς το περιεχόμενο

Making of Skoil Jam in Elikikou Minor - Bob Katsionis


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Παίρνω το θάρρος να αναδημοσιεύσω ένα βίντεο που έτυχε να πέσω πάνω του. Το έκανε σε ζωντανή μετάδοση ο Bob Katsionis για την δημιουργία της συμμετοχής του στο Noiz Lockdown.

 

Είναι ένα master class, σχεδόν 2 ωρών στην δημιουργία αλλά και τη χρήση των εργαλείων ηχογράφησης.

Το παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα έμαθα και κάτι. Δείτε το, αξίζει γιατί προέρχεται απο έναν πολύ ταλαντούχο μουσικό, που σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη.

Τον ευχαριστώ θερμά.

 

Σημείωση: Δυστυχώς το audio ακουγεται σωστα απο το 17ο λεπτο και μετα.

 

 

  • Like 3

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωωωω σας ευχαριστώ πολύ!

Είχα μια μικρη εκπληξουλα που δεν έπιασα μια θεσουλα στην τριάδα,πιο πολύ να πω την αλήθεια για το βιντεάκι που έκανα λάιβ,και ήταν αφενός πιο challenging, αφετέρου έδειχνε κ τον τρόπο σκεψης,είχε κ κάποιο επίπεδο τεχνικό κ όσον αφορά την μουσική, νομίζω έπιασα κ το mood της καραντίνας ώστε τα quotes να πατάνε πάνω/και να "κάνουν πάσα" στην μουσικη κ να μην είναι γαρνιτούρα πάνω σε πανυγήρι,που σίγουρα δεν ήμασταν σε τέτοιο mood 🙂

 

Ωστόσο,εκτός ότι άκουσα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ από πολλούς μουσικούς, απόλαυσα την διαδικασία, χάρηκα που πέρασα δύο ώρες με αυτό τον τρόπο κ που άρεσε κ σε αρκετούς από το ομολογουμένως δύσκολο "κοινό" του noiz κ ανυπομονώ για το επόμενο!

Και μάλιστα μου έδωσε κ την ιδέα να αρχίσω σιγά σιγά να κάνω κάνα κανάλι με λάιβ παραγωγές κλπ,οπότε σίγουρα ήταν ένα ωραίο κίνητρο!

Να είμαστε καλά!

 

Σας ευχαριστώ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου