Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος σε μαγνήτη ακουστικής


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, εγκατέστησα τον shadow-340 μαγνήτη στην ακουστική μου κιθάρα, όλα πήγαν μια χαρά ,κατά τη δοκιμή άκουσα ένα αρκετά έντονο  φύσημα.  Ενισχυτή κιθάρας δεν έχω η δοκιμή έγινε στο pc μεσω κάρτας ήχου και στην zoom G3xn. Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι όταν έπιανα το βύσμα εξόδου (φωτο2) το φύσημα κοβόταν εντελώς. Αυτό εμένα μου κάνει για πρόβλημα γείωσης, καμία ιδέα για το πως θα το λύσω?                                                    

IMG_20200516_192930.jpg

IMG_20200516_193017.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Μπορεί να είναι θέμα διαφορών impedance μεταξύ μαγνήτη και κάρτας ήχου, θέμα ρεύματος που ταλανίζει πάμπολλα interfaces, όταν κουμπωνουμε κιθάρα πάνω τους. Αν έχεις κι άλλη κιθάρα, κούμπωσέ την στην κάρτα ήχου. Αν έχεις κι εκεί θέμα, δεν έχει πρόβλημα η κιθάρα ή ο μαγνήτης.

Αλλιώς μπορείς να γειώσεις το πρόβλημα, εσωτερικά με μια χαλκοταινία η οποία θα ακουμπάει τα ball ends των χορδών. Από τη χαλκοταινία  θα φεύγει καλώδιο πάνω στο περίβλημα (ground) του βύσματος. Kάτι σαν αυτό:
MWEJN_285x255.jpg

 

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνω τι λες, αν και τεχνικά μου φαίνεται λίγο δύσκολη η λύση πού μου προτείνεις θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου