Προς το περιεχόμενο

δευτερο βαθυ-εργονομια-χωροταξια.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον καιρο του εγκλεισμου πειραματιζομουν με στησιματα και τετοια και διαπιστωσα οτι το δευτερο βαθυ ειναι αρκετα πισω αναγκαστικα και θελει οπωσδηποτε και καποιο crash εκει κοντα γιατι δεν προλαβαινω να γυρισω.Ειδικα δε οταν το αριστερο το εχω π.χ στο hihat και το δεξι στο βαθυ χωρις να μπορω να λυγισω τον κορμο ειναι αβολα.Και πιστευω οτι αυτο που βαζουν απο τα αριστερα του hihat ναι μεν σε γλιτωνει απο ενα μπελα αλλα σου ανοιγει αλλα θεματα.Γνωμες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Good enough for Bonham ,good enough for me.

 

O Buddy Rich πάντως το δεύτερο βαθύ το χρησιμοποιούσε για να ακουμπάει την.... πετσέτα του 🙂

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

15 hours ago, thimiospoul said:

θελει οπωσδηποτε και καποιο crash εκει κοντα γιατι δεν προλαβαινω να γυρισω.

Δε θα έλεγα "οπωσδήποτε". Δε γνωρίζω ακριβώς το σετάπ σου, μια φωτο θα βοηθούσε, αλλά υποθέτω ότι αφού έχεις φτάσει στο δεύτερο βαθύ, είσαι στραμμένος με τον κορμό προς τα δεξιά και τότε μπορείς να παίξεις κάποιο πιατίνι (crash ή ότι άλλο έχεις μπροστά δεξιά) με το αριστερό.
 

15 hours ago, thimiospoul said:

Και πιστευω οτι αυτο που βαζουν απο τα αριστερα του hihat ναι μεν σε γλιτωνει απο ενα μπελα αλλα σου ανοιγει αλλα θεματα.Γνωμες?

Το προφανές πρόβλημα είναι όταν πηγαίνεις απ το ένα βαθύ στο άλλο πρέπει να κάνεις τεράστια κίνηση για να περάσεις πάνω απ το ταμπούρο (αν είσαι τύπος που κάνει breaks περνώντας όλα τα τομσ-βαθιά με τη σειρά).
Πάντως με εξάσκηση "όλες οι αποστάσεις μειώνονται".

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπωσδηποτε και δεν θα διαφωνησω Μιλτο στο θεμα της εξασκησης.Φαντασου ομως το κλασικο 4/4  σε 32ρα ξεκινωντας με το δεξι.Για να γυρισεις στο 1 με το δεξι,κατι θες να υπαρχει εκει κοντα.Συζηταμε για να συζηταμε τωρα.Σαφως και ολα ειναι θεμα εξασκησης αλλα πρεπει ντε και καλα να φαω 1 χρονο για να συνηθισω ενα τυμπανο παραπανω?Το σετ μου σε πληρη αναπτυξη ειναι 9 κομματια απο τα οποια εδω και χρονια χρησιμοποιω τα κλασικα 5.Μονο σε ηχογραφησεις προσθετω και αρχιζω να χανω την μπαλα.2 crash εχω βασικα, τοποθετημενα στ 11 και στο 1 (κατα το συστημα του ρολογιου).Τελος παντων η καραντινα τελος,επιστροφη στο 5αρι σετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 hours ago, thimiospoul said:

2 crash εχω βασικα, τοποθετημενα στ 11 και στο 1 (κατα το συστημα του ρολογιου).

 

Αυτό που έχεις στο 1 o' clock σκεφτόμουν όταν έγραψα να παίξεις με το αριστερό χέρι. 
Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις και ένα ακόμα πιάτο πάνω απ το δεύτερο βαθύ (αν χωράει) και λύθηκε το θέμα. Προσωπικά δε θα με χάλαγε καθόλου. Ίσως αντί για ένα ακόμα crash να έβαζα κάποιο άλλο πιατίνι εφέ, για ποικιλία. 😇

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου