Προς το περιεχόμενο

telecaster μέχρι 250 ευρώ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Σκοπεύω να αγοράσω σύντομα μία telecaster και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 250 ευρώ και παίζω κυρίως ρυθμική κιθάρα.

Αρχικά σκέφτηκα τα μοντέλα της harley benton, όπως την ΤΕ-70, λόγω του Wilkinson hardware και των Roswell μαγνητών. Το radius όμως των 350 mm με έκανε να την απορρίψω.

Επομένως, μένουν 2 μοντέλα της Squier, η bullet και η affinity. Και οι δύο έχουν 9,5'' radius, που προτιμώ, κυρίως για τα ακόρντα. Οι διαφορές τους, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, περιορίζονται στο fretboard και το ξύλο του σώματος. Αν υποθέσουμε ότι δεν με απασχολεί το rosewood ή maple fretboard, αξίζει να προτιμήσω την affinity (+40 ευρώ) ; Ισχύει ότι η affinity έχει λεπτότερο σώμα; Δυστυχώς, δεν υπάρχει προς το παρόν δυνατότητα δοκιμής.

 

Υ.Γ. Ήξερα ότι η bullet ήταν string-through (το οποίο προτιμώ για αισθητικούς λόγους) ενώ η affinity top load. Παρατηρώ όμως affinity του 2020 με string-through. Γνωρίζετε από πότε μπορεί να ισχύει αυτό και αν υπάρχει περίπτωση σε ενδεχόμενη παραγγελία να έρθει παλιά top load affinity; Υποθέτω ότι εξαρτάται από το το stock του μαγαζιού.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου