Προς το περιεχόμενο

Holy Moly! - Blues Pills


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή η τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Blues PIlls, η οποία φέρει τον τίτλο "Holy Moly!". Όσο αστεία κι αν φαίνεται ή ακούγεται  η συγκεκριμένη ονομασία, το καινούργιο άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος με ρίζες από τη Σουηδία, μόνο ως αστείο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

 

Οι Blues Pills μετά το μέτριο άλμπουμ του 2016 "Lady in Gold" , τις συνεχείς περιοδείες και την αποχώρηση-σοκ του κιθαρίστα Dorian Sorriaux τον Νοέμβριο του 2018, κατάφεραν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, με τον μπασίστα Zack Anderson να πιάνει στα χέρια του την κιθάρα και τον Kristoffer Schander να αποτελεί το καινούργιο μέλος της μπάντας (μπάσο). 

 

Οι Σκανδιναβοί ηχογράφησαν τα τραγούδια στο δικό τους στούντιο αναλαμβάνοντας και το βάρος της παραγωγής, με τον Andrew Scheps (έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy), να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μίξη των κομματιών. Αρχικά το cd επρόκειτο να βγει τον Ιούνιο του 2020, αλλά εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η κυκλοφορία του καθυστέρησε 2 μήνες.

 

Τραγούδια όπως τα: Dreaming My Life Away, Rhythm in the Blood, Bye Bye Birdy, Low Road, California, Song from a Mourning Dove φανερώνουν τις αρετές του συγκροτήματος, το οποίο έχει ως ηγέτιδα την Elin Larsson.

 

Οι Blues Pills βρήκαν τη χαμένη τους πυξίδα και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό!

https://youtu.be/_yMBs-XWaXE

 

 

 

 

bluespills-holymoly.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου