Προς το περιεχόμενο

Διονύσης Σαββόπουλος, συνέντευξη


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη. Το ελληνικό τραγούδι η καλύτερα η τραγουδοποιια στη χώρα μας οφείλει πολλά σ αυτόν. Πρωτοπόρος και όποιος τον ψάξει θα εκπλαγεί από αυτά που έγραφε. Προσωπικά είναι στους αγαπημένους μου. 

Είναι ιδιοφυΐα, αφομοιώσε καλύτερα ίσως και από οποιονδήποτε άλλον τις παγκόσμιες μουσικές εξελίξεις και τις προσάρμοσε στα ελληνικά δεδομενα. Οπότε ξανακούω τη δισκογραφία του πάντα γουστάρω. 

Όμως δυστηχως με την ίδια ιδιοφυΐα έδρασε και στην συνολική του σταση. Προσαρμόστηκε κάθε φορά κατά που πήγαινε το ρεύμα για να επιβιωσει. Θα μπορούσε να ναι πιο μπροστά από την εποχή του και σημερα αλλά έκανε άλλη επιλογή. Τα τραγούδια που χει γράψει τα ακούω και σήμερα και πολύ μάλιστα. Ο ίδιος όμως...... Αλλά περιμέναμε........ 

Η ταπεινή μου αποψη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβαζοντας τη συνεντευξη ανεβηκε ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου...Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!Μονο και μονο γιατι επαιζε με τα παιδακια ωραια στο γιαλο.

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου