Προς το περιεχόμενο

Νεα κυκλοφορια - Νεος δισκος


trlschrns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο μουσικός και παραγωγός George Chronas μετά το ντεμπούτο EP "Premier" και μετέπειτα το single "Electric Madrigal" τον Απρίλιο του 2019 που επέφερε η συνεργασία του με τον Lemon Asteroid, επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά. Μέσω της πλατφόρμας του bandcamp προ κυκλοφορεί το κομμάτι με τίτλο "Fusique".

 

Ακούστε το εδώ

 

 

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από δέκα κομμάτια με πρωτότυπες πολυφωνικές συνθέσεις για ηλεκτρική κιθάρα και την ατμόσφαιρα midi και ηλεκτρονικών ήχων.

George Chronas

 

Ερχόμενος από την indie rock και την ιδιότυπη μορφή μουσικής στο στούντιο και στα performances όπου παρεκκλίνει και πειραματίζεται πάνω στον οίστρο του. Αυτήν τη φορά θα δαμάσει, όσο πρέπει, όλο αυτό για να μας ταξιδέψει στην επιβλητικότητα και στιβαρότητα των συνθέσεών του, επηρεασμένων από την μπαρόκ και την κλασική μουσική.

 

 

Φωτογραφία: Cristina Alossi 
* Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο - Εντευκτήριο "Κωστής Παλαμάς"

 

Δελτίο Τύπου

 
Επεξεργασμένο από trlschrns
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου