Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά καταστήματα - brands


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μια μικρή αναζήτηση στο δίκυτο βρήκα ότι οι KG Guitars στην Θεσσαλονίκη φέρνουν Tesla, Kinman και Haussel μαγνήτες καθώς και τις φοβερές DBZ κιθάρες ενώ το NS Guitar Workshop στα Ιωάννινα έχει Duesenberg και Larry Carlton κιθάρες καθώς επίσης και Kluson και Van Zandt μαγνήτες (παραθέτω λίνκς https://kg-guitars.gr/el/ και https://www.guitars.gr/).

 

Ο λόγος που τα αναφέρω είναι γιατί τα δύο αυτά καταστήματα δεν υπάρχουν πχ στο σκρούτζ και εγώ έπεσα τυχαία πάνω τους. Είναι κρίμα να μην γνωρίζουμε την εγχώρια αγορά και να ψωνίζουμε από reverb και e-bay την στιγμή που μπορούμε να εξυπηρετηθούμε από εδώ αλλά και να στηρίξουμε ένα μαγαζί αυτή την δύσκολη περίοδο. Οπότε αν θέλετε ας κάνουμε μια λίστα με μαγαζιά και web shops της χώρας και μερικές ενδεικτικές μάρκες από τα προϊόντα τους ώστε να έχουμε μια εικόνα τι κυκλοφορεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Εφόσον χρησιμοποιείς το σκρουτζ σαν σημείο αναφοράς, γι αυτό δεν τα γνώριζες.

Εδω μέσα υπάρχουν δεκάδες συζητήσεις με αναφορές στα παραπάνω αλλά και δεκάδες άλλα καταστήματα που θα βρείς και στο directory μας https://agora.noiz.gr/category/emporoi/.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru
1 ώρα πριν, D'Ailleurs είπε

Ο λόγος που τα αναφέρω είναι γιατί τα δύο αυτά καταστήματα δεν υπάρχουν πχ στο σκρούτζ και εγώ έπεσα τυχαία πάνω τους.

Το σκρούτζ δεν είναι σημείο αναφοράς. Πολλά καταστήματα δεν θα τα βρείς σε αυτό όπως επίσης δεν θα βρείς όλα τους τα προϊόντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου