Προς το περιεχόμενο

JAM Pedals Harmonious Monk Tremolo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Αισθάνομαι πολύ περήφανος που ενα δικό μας παιδί κινείται τόσο πετυχημένα σε ένα χώρο όπως αυτό των πεταλιών κιθάρας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tίποτα δεν είναι τυχαίο βέβαια αφού κινείται με μεγάλη προσοχή, αφοσίωση, με όραμα και δεν αυτοπεριορίζεται στον τόπο του.

Μιλάω για τον Γιάννη Αναστασάκη γνωστό και ως Jam, φυσικά.

 

JAM Pedals Harmonious Monk TremoloΑύριο κυκλοφορεί το νέο του πετάλι σε συνεργασία με το δημοφιλές κανάλι That Pedal Show των Mick και Dan στο Youtube. Το JAM Pedals Harmonious Monk Tremolo Pedal.

 

Πρόκειται για ένα αναλογικό κύκλωμα με δύο επιλέξιμα LFO που παρέχουν διαφορετικά επίπεδα έντασης διαμόρφωσης, διαθέσιμα σε Harmonic και Amplitude mode. Τιμή στα €249 όπως αναφέρει στη σελίδα του.

 

Στο βίντεο οι γνωστοί παρουσιαστές ανακοίνωσαν την συνεργασία και το πως προέκυψε και παράλληλα μας δίνουν μια γεύση απο το εξαιρετικό αυτό πετάλι. Καλή επιτυχία του εύχομαι.

 

 

  • Like 13

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ακούσει τα καλύτερα, πραγματικά. Κάποια φάση, πρόσφατα, είχαν βγάλει αγγελία, ζητούσαν καλλιτέχνη για να σχεδιάζει και να βάφει τα προϊόντα. Η αδερφή μου έκανε σαν τρελή να πάει αλλά τελικά δεν την πήραν. Μου πρότεινε και μένα να στείλω αλλά είπα άσε, κάτσε να αφοσιωθείς στη μουσική. Τουλάχιστον φαίνεται ότι κάνουν φανταστική δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 hours ago, yameth said:

 

Μιλάω για τον Γιάννη Αναστασάκη γνωστό και ως Jam, φυσικά.

 

 

 

Υπάρχει κάποια σχέση με τον άλλον που ανεβάζει εδώ διδακτικά βίντεο?

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Εδω και πολλα χρόνια ο Jam παίζει "Α' Εθνική" στα πεταλια. Μπείτε στη σελιδα του και δείτε ποσοι επωνυμοι παιζουν με αυτα. Εκτος των reviews απο διαφορα site ή καναλια, πολλοί κανουν μνεία σε αυτα στα premier guitars/ guitar rig κτλ.

  • Like 1

ELIAS "e-raptor" RAPTIS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα εντυπωσιαστεί με ένα βίντεο που δείχνει τον Lukather να έχει ένα jam στο pedalboard του. Αναμφίβολα είναι μια εταιρεία που κατάφερε να σπάσει τα σύνορα και να παίξει champions league στο χώρο, μαζί με τον Τσακάλη και Crazy Tube. Ελπίζω και άλλες Ελληνικές εταιρείες να ακουλουθήσουν αυτό το δρόμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου