ignantios 65 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το μόνο καλο της καραντίνας....... Παίζεις κιθάρα. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου από ignantios 9 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Spyros Delta 2.403 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Σουπερ. Και ο ηχος γαματος. 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ignantios 65 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Σουπερ. Και ο ηχος γαματος. Ευχαριστώ δασκαλε. Αυτό τώρα με τον ήχο μου εκανε και μένα εντύπωση. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.337 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο. Αλλά είσαι και κωλόφαρδος. Αν δηλαδής, είχε βάλει και wah ο Eddie, θα σου 'λεγα μετά εγώ ασούμε. 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
otto## 441 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, ignantios είπε Το μόνο καλο της καραντίνας....... Παίζεις κιθάρα. και σούπερ 80s κιθάρα. σωραιος 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
rgxinap 428 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου άρτιος!!! 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ignantios 65 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, otto## είπε και σούπερ 80s κιθάρα. σωραιος Τώρα άμα σου πω η γυναίκα μου ήθελε μια γαλάζια και εγώ τη ροζ..... Πόσο διαταραχή παίζει? 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
rgxinap 428 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, ignantios είπε Τώρα άμα σου πω η γυναίκα μου ήθελε μια γαλάζια και εγώ τη ροζ..... Πόσο διαταραχή παίζει? δειξε στην γυναικα πως ήταν οι γκλαμ-μεταλαδες το 80 να ειναι ευχαριστημενη που δεν κυκολοφορείς με latex, περμανάντ και eye liner :) 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση