Superfunk 3.398 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Έχει στρατ. Άλλά, όπως ισχύει και στην περίπτωσή μου, γουστάρει πιο πολύ τις tele. Γιατι? κΣερεις εσυ κανεναν που να εχει strat & tele και να γουστεΡΝΕΙ πΓιο πολυ την strat? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 2.818 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Gilmour Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gmoukou 821 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) tele ειδικού σκοπού έπρεπε να μοιράζει το κράτος όχι επιδόματα Επεξεργασμένο 13 Ιανουαρίου από gmoukou 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
marathon 93 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Γιατι? κΣερεις εσυ κανεναν που να εχει strat & tele και να γουστεΡΝΕΙ πΓιο πολυ την strat? Jeff Beck 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.398 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Gilmour αυτος εχει παρει τοσο πολυ LSD στη ζωη του που τις μπερδευει 1 λεπτό πριν, marathon είπε Jeff Beck αΦτος τα εχει παρει απο τον εμβολιαστη χτηΝιατρο. τει μας κρειβει? 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.031 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε δις ιζ α τραμπαντ (τελικη ταχυτητα 80 χιλιομετρα,0-100 (δεν πιανει τα 100 φυσικα ποτεΣ): 89 δευτερολεΦτα) Τώρα .... για τον LK ποστάρεις τέτοια κουκλιά? 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.398 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τώρα .... για τον LK ποστάρεις τέτοια κουκλιά? εχει και η σοσιαλιστικη τεχνολογια τα καλα της.... δες εδω προηΓμενες σοσιαλιστικες τεχνικες πΓιοτηκου ελεγχου τις βλεπει ο @cos_dr & δακρυζει... Επεξεργασμένο 13 Ιανουαρίου από Superfunk Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 3.805 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Οσες και να παρεις, ηχο strat δεν θα παρεις. Εχω στρατ. Και πολυ καλη σε γενικες γραμμες. Τελε δεν εχω Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 2.818 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Αφου εχεις την affinity tele Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Nestoras 944 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατι? κΣερεις εσυ κανεναν που να εχει strat & tele και να γουστεΡΝΕΙ πΓιο πολυ την strat? Εμένα! 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση