gmoukou 952 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Ότι λέει ο τίτλος. Καλό θα ήταν να παραθέτουμε φωτογραφίες και συνταγές (αν υπάρχουν και δεν είναι ντελιβερι) γιατί ωραία είναι να χορταίνει το μάτι αλλά να μαθαίνουμε και τίποτις καινούριο να γεμίζει η κοιλιά. Εγώ χθες βράδυ Sicilian Style πίτσα με ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης, μοτσα(τ)ρέλα, ντοματούλα (όχι μαγειρεμένη), ντοματίνι και βασιλικό. Πριν τη φώτο να πω οτι ποτέ δεν ήμουν φαν της παχιάς ζύμης στην πίτσα, σκληροπυρηνικώς το άκρως αντίθετο, αλλά με τη συγκεκριμένη έπαθα μεγάλη πλάκα. Προσοχή, θέλει πολύ λάδι η συνταγή. Για τη συνταγή ακολουθήστε κατα γράμμα τον παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=ENbAEm2kiPA 9 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.764 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μετά το μεσημεριανό καπιταλιστικό όργιο :) ακολουθώ τον @cos_dr στις απλές ,λαϊκές ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ γεύσεις :) Φάβα Σχοινούσας ,ανώτερη όλων ακόμα και της Σαντορίνης, με καραμελωμένα κρεμμύδια και ρύζι. Και το υπόλοιπο θεικο Παπαϊωάννου φυσικά :) Tip: Η φάβα απογειώνεται αν την κάνετε με τη συνταγή μου :) : Στην κατσαρόλα σωτάρετε μέχρι να καραμελωσουν 2 μεγάλα κρεμμύδια με ελάχιστη ζάχαρη, κύμινο, καπνιστό πιπέρι,τριμμένο ή σπασμένο στο γουδι κολιαντρο και λίγο αλάτι. Εντωμεταξύ πλένετε ΚΑΛΑ τη φάβα (φάβα όχι φτηνό σπασμένο μπιζελι,προτιμήστε κατά σειρά φάβα Σχοινούσα,Σαντορίνης ή Φενεου. Μόλις καραμελωσουν τα κρεμμύδια ρίχνετε και την φάβα και την σωτάρετε 1-2 λεπτά. Ρίχνετε βραστό νερό, περίπου 1,5 λίτρα για 500 γραμμάρια φάβα ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών, χαμηλώνετε πολύ τη φωτιά και βράζετε για 45 λεπτά με κλειστό καπάκι. Μετά ανοίγετε το καπάκι και με το beamer αλέθετε καλά. Συνεχίζετε τον βρασμό με ανοιχτό το καπάκι Αλλά 20 λεπτά μέχρι να πήξει αρκετά ώστε να γίνει σαν πηχτή βελουτέ σουπα (όταν κρυώσει θα πήξει εντελως). Τα όσπρια τα τρώμε ΠΑΝΤΑ με ρύζι και φυσικά δεν τα τρώμε την ημέρα που τα φτιάχνουμε αλλά την επόμενη αν θέλουμε την απόλυτη γεύση. Γκουτεναπετιτ! Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου από Superfunk 7 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cos_dr 1.903 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε Μετά το μεσημεριανό καπιταλιστικό όργιο :) ακολουθώ τον @cos_dr στις απλές ,λαϊκές ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ γεύσεις :) Φάβα Σχοινούσας ,ανώτερη όλων ακόμα και της Σαντορίνης, με καραμελωμένα κρεμμύδια και ρύζι. Και το υπόλοιπο θεικο Παπαϊωάννου φυσικά :) Tip: Η φάβα απογειώνεται αν την κάνετε με τη συνταγή μου :) : Στην κατσαρόλα σωτάρετε μέχρι να καραμελωσουν 2 μεγάλα κρεμμύδια με ελάχιστη ζάχαρη, κύμινο, καπνιστό πιπέρι,τριμμένο ή σπασμένο στο γουδι κολιαντρο και λίγο αλάτι. Εντωμεταξύ πλένετε ΚΑΛΑ τη φάβα (φάβα όχι φτηνό σπασμένο μπιζελι,προτιμήστε κατά σειρά φάβα Σχοινούσα,Σαντορίνης ή Φενεου. Μόλις καραμελωσουν τα κρεμμύδια ρίχνετε και την φάβα και την σωτάρετε 1-2 λεπτά. Ρίχνετε βραστό νερό, περίπου 1,5 λίτρα για 500 γραμμάρια φάβα ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών, χαμηλώνετε πολύ τη φωτιά και βράζετε για 45 λεπτά με κλειστό καπάκι. Μετά ανοίγετε το καπάκι και με το beamer αλέθετε καλά. Συνεχίζετε τον βρασμό με ανοιχτό το καπάκι Αλλά 20 λεπτά μέχρι να πήξει αρκετά ώστε να γίνει σαν πηχτή βελουτέ σουπα (όταν κρυώσει θα πήξει εντελως). Τα όσπρια τα τρώμε ΠΑΝΤΑ με ρύζι. Γκουτεναπετιτ! Μην μου βάζεις πολλά τέτοια γιατί έχω πάρει 5 κιλά αυτό το μήνα και είναι κλειστά τα γυμναστήρια Αλλά δεν ανησυχώ. Θα τα κάψω στα γκούλαγκ που θα μας βάλουν όταν δηλώσουν επίσημα πως φαληρίσαμε 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Πάνος Χελιδόνης 103 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου προφιτερολ. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
blue 224 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου σπανακόπιτα custom στα μέτρα που ορίζει ο παίχτης για all around φαγητό. Καλή για πρόβα, λάιβ και recording. Συγκρίνεται με σπανακόπιτες θρυλικών ονομάτων. Αν το headstock έγραφε Gibson θα πουλαγες αμάξι για να την αποκτήσεις. 7 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.282 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Πολλούς μερακλήδες έχει το noiz τελικά. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cigaret13 2.155 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Συνταγή. Πας στον κρεοπώλη σου και του λες να σου δώσει μερικές ζουμερές σπαλομπριζόλες. Στην συνέχεια, σπίτι σου πλέον, βάζεις κάρβουνα στην ψησταριά τα ανάβεις, περιμένεις να "ασπρίσουν" και ρίχνεις τις μπριζόλες στην σχάρα, περιμένοντας να ψηθούν τις γυρνάς 2-3 φορές και τις βγάζεις. Προσοχή μόνο και μόνο τότε προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Εναλλακτικά αγοράζουμε τις μπριζόλες το προηγούμενο βράδυ, παίρνουμε ένα μεγάλο τάπερ ρίχνουμε μέσα ελαιόλαδο, κομμάτια κρεμμύδι-πιπεριά-λίιιιγο σκορδάκι και φυσικά τα κρέατα, τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ να μαριναριστεί! Και μην ξεχνάμε το παλιό ρητό του σοφού μας λαού...: Ψάρι ωμό, κρέας ψημένο! Επεξεργασμένο 6 Φεβρουαρίου από cigaret13 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.764 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ψάρι ωμό, κρέας ψημένο! ΠεΖμουτορα ότι αυτή η μπριζολαρα ΔΕΝ είναι ψημένη medium rare ναφτοκτονισο 1 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cigaret13 2.155 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΠεΖμουτορα ότι αυτή η μπριζολαρα ΔΕΝ είναι ψημένη medium rare ναφτοκτονισο Amman βρε κι εσύ, δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω!!! Αυτή η φωτό μ'άρεσε στο νετ, αυτήν έκανα κόπυ πάστε.... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.764 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Amman βρε κι εσύ, δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω!!! Αυτή η φωτό μ'άρεσε στο νετ, αυτήν έκανα κόπυ πάστε.... Μωρέ η φωτο είναι μια χαρά. "Καλοψημένη" (δηλ.σολα) μπριζόλα δεν είναι μια χαρά..... 1 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις