fusiongtr 5.273 Δημοσιευμένο χθες στις 03:30 μμ Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:30 μμ 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Στην αρχή,όταν σωτάρουμε το ρύζι, αφού πρώτα το έχουμε πλύνει επιμελώς και αφήσει να στεγνώσει, στο φρέσκο βούτυρο :) Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ βούτυρο, οπότε το ρύζι (όπως και τα ζυμαρικά) δεν τα σωτάρω (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αν όμως τα σώταρα, ναι, τότε θα τον πρόσθετα. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο χθες στις 03:31 μμ Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:31 μμ Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ βούτυρο 1 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.273 Δημοσιευμένο χθες στις 03:38 μμ Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:38 μμ Βρε βάλε με και στην κατήμαυρη την λίστα. Αλλά εγώ έχω μάθει χωρίς βούτυρο, χωρίς αλάτι (σχεδόν), δεν μπορώ τις κρέμες γάλακτος, τα τηγανητά, τα πολλά λάδια, κλπ. Και το προτιμώ έτσι. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο χθες στις 03:41 μμ Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:41 μμ 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε χωρίς αλάτι 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.273 Δημοσιευμένο χθες στις 03:54 μμ Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:54 μμ Να σου πω. Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλες οι τροφές, περιέχουν αλάτι, και αρκετές περιέχουν και λιπαρά. Αυτά μου φτάνουν και προτιμώ να μην προσθέτω κι άλλα. Προτιμώ τα μπαχαρικά, που βοηθάνε να αναδειχτούν οι γεύσεις των υλικών του φαγητού, καθώς και την μουστάρδα, το μπαλσάμικο, κλπ. Το ξέρω ότι είμαι "ανώμαλος", αλλά μου αρέσει έτσι. 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.744 Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες (επεξεργασμένο) Μοσχαράκι (απο Ελασσόνα περιΚΑλΩ) λεμονατο σπέσιαλ και το...απαραπανΟυ αναφερόμενο πιλάφι Επεξεργασμένο πριν 5 ώρες από Superfunk 4 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gmoukou 948 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 37 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μοσχαράκι (απο Ελασσόνα περιΚΑλΩ) λεμονατο σπέσιαλ και το...απαραπανΟυ αναφερόμενο πιλάφι Διάολε πέφτει πολύ βαρύ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ μετά απο αφτο το ποστ 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.043 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες ό,τι απέμεινε από το λάχανο με κρέας που έφτιαξε η σύζυξ 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Spyros Delta 2.368 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε ό,τι απέμεινε από το λάχανο με κρέας που έφτιαξε η σύζυξ Δεν το μπορώ το λάχανο με τίποτα. Μονο στους λαχανοντολμάδες μ'αρεσει. Τι μ'αρεσει δλδ, τους σκιζω. Σήμερα έτοιμο. Μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά κάθε 15, το κάνουμε το παραστράτημα. Τυλιχτό με γύρο κοτόπουλο και πίτα ολικής. (Οι πατάτες φυσικά εκτός παιχνιδιού). 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.043 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Δεν το μπορώ το λάχανο με τίποτα. Μονο στους λαχανοντολμάδες μ'αρεσει. Τι μ'αρεσει δλδ, τους σκιζω. αν δυσκολεύομαι κάπου με λάχανο είναι το λαχανόρυζο Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις