Administrator yameth 2.534 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Τελικά έφαγα μόνος αργά και έκανα μύδια με λινγκουίνι(α). Συνοδεία Αγιωργήτικου και η ζωή είναι ωραία! 7 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Spyros Delta 2.420 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Το βράδυ ελαφρά. Μαρούλι από κήπο με αβοκάντο και λεμονακι. 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru npap 987 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ... μου βγήκατε όλοι υποψήφιοι για το master chef εδώ μέσα και γω με το ζόρι βράζω αυγό... κανονίστε ρε να με χωρίσετε... να σας πάρει χαμπάρι η Σοφία και να μου αρχίσει τα: "... ψιτ γατάκι... κοίτα τους φίλους σου... όλοι μια χαρά μαγειρεύουν... όχι σαν εσένα τον ανεπρόκοπο που με παραμυθιάζεις τόσα χρόνια με πολύχρωμες κοτοσαλάτες και funny face πιατάκια..." εντροπή σας ορέ... χαλάτε την πιάτσα και με βλέπω στα γεράματα να κάνω cover στις συνταγές σας... 2 6 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Spyros Delta 2.420 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, npap είπε "... ψιτ γατάκι... κοίτα τους φίλους σου... όλοι μια χαρά μαγειρεύουν... όχι σαν εσένα τον ανεπρόκοπο που με παραμυθιάζεις τόσα χρόνια με πολύχρωμες κοτοσαλάτες και funny face πιατάκια..." Εγω δεν ειπα οτι μαγειρευω. Μονο τα τρωω. 5 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru npap 987 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Εγω δεν ειπα οτι μαγειρευω. Μονο τα τρωω. έτσι μπράβο... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.341 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 43 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μονο τα τρωω. Εσύ κάνεις την "βρώμικη" δουλειά, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αετός 1.523 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με τέτοια ζέστη,βγήκαν πιο νωρίς φέτος. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... 4 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.341 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Αετός είπε Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... Ωχ μάνα μου. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gmoukou 1.003 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Αετός είπε Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με τέτοια ζέστη,βγήκαν πιο νωρίς φέτος. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... Σπαράγγια..... Δίνω τη και ψυχή μου για δαυτα... Με ομελέτα; Δίνω και το κορμί μου μαζί!!! 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fusiongtr 5.341 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, gmoukou είπε Δίνω τη ψυχή μου .... Δίνω και το κορμί μου .... Τα μυαλά είναι στα κάγκελα να φανταστώ? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις