Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giorgos rockstep είπε Πώς την έφτιαξες????με κόκκαλα μοσχαριού και 5ωρο βράσιμο??? 5ωρο? 25ωρο δυστυχώς.... Edit Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ... Here you go https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε 5ωρο? 25ωρο δυστυχώς.... Edit Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ... Here you go https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/ 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε 5ωρο? 25ωρο δυστυχώς.... Edit Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ... Here you go https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/ Μπράβο..εντυπωσιαστηκα.25 ώρες δεν έχω ξοδέψει για όλα τα γεύματα του μήνα συνολικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ. Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ. Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες. Και που να δεις τι τραβάνε οι... ραμενατζηδες στην Ιαπωνία....απλά δεν έχουν ζωή αφού ουσιαστικά μαγειρεύουν τον ζωμό....συνέχεια....(βέβαια κάνουν το καλύτερο φαγητό του πλανήτη οπότε you loose some ,you win some). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Επειδή ζητήθηκε... μπριζολοπανσέτα και πανσέτα πλεξούδα στην γάστρα.. Αυτά έτοιμα από κρεοπωλείο.. μην ζητάτε λεπτομέρειες! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραία πράγματα ... Γιορτάζεις μερακλίδικα βλέπω. Που είναι το τσίπουρο? Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου από fusiongtr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Αν και ταπεινό γεύμα, ήταν νοστιμότατη η μακαρονάδα ένεκα σάλτσας απο φρέσκο κόκορα, ντόπια φέτα και Βερτζάινα, αφου το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα! Αχόρταγος! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα! Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει πράγματι το περιβάλλον ... Και φυσικά όχι μόνο στο φαγητό. Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω. εγώ πάλι που το γκούγκλαρα 1 ώρα για να το πιάσω?... κερδάω?... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τάρτα με πράσο,μαϊντανό, ροκφόρ,αυγά χωριατικα,κρέμα γάλακτος, φρέσκο βούτυρο και ,λεπτή, βάση από ζύμη κουρου . Ένα ωραίο ροζέ επιβάλλεται. Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου από Superfunk 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις