Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 19 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Ερωτηξις: τα λουκάνικα πρέπει να χαράζονται ή μήπως όχι, για να κρατάνε τα ζουμιά τους; κι εγω ετσι νομιζα παλιοτερα, αλλα καποια στιγμη η γυναικα τα χαραξε και ηταν τελεια. Για καρβουνα μιλαμε παντα και γρηγορο ψησιμο. Στο γκριλ ειναι μια μαλακια και μιση τα ιδια λουκανικα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Καλοκαιρινό το μενού σήμερα. Καροτονοκρεμμυδοσαλατα :) και φασολάκια λαδερά. Φέτα Τριπόλεως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Platinum Jubilee pudding : Lemon Swiss Roll and Amaretti Trifle Δεν υπάρχει (για να ξηγιΩμαστε εγώ τα γλυκά Δεν ξέρω να τα φτιάχνω αλλά τα τρώω μετά μανίας, αυτό το αριστούργημα το έφτιαξε η σύζυγος) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις