gkourmoul1 3.026 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @Alex Raptakis Gsr600 ειναι η μηχανη? Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου από gkourmoul1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cigaret13 2.167 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε - Ελαφρώς καταθλιπτηκό post - Δεν άλλαξε και πολλά ο χιονιάς... Μέσα όλη μέρα, να μην έχεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις, για μέρες, να μην ακούς τη δική σου τη φωνή από την τόση πια ησυχία. Και αυτό για μήνες, κοντεύει χρόνος δηλαδη. Τι να αλλάξει ο χιονιάς? Alex, έφτασε ο καιρός να σκεφτείς την συμβίωση! Μην μιλήσω για γάμο..... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 251 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Alex, έφτασε ο καιρός να σκεφτείς την συμβίωση! Μην μιλήσω για γάμο..... Το ότι έχω να κάνω σχέση 10 χρόνια, πρέπει να σου λέει κάτι. Είμαι ειδική περίπτωση. (και ποτέ δεν ήθελα να είμαι μόνος) Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου από Alex Raptakis Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Administrator yameth 2.512 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε (και ποτέ δεν ήθελα να είμαι μόνος) Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 251 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, yameth είπε Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Δε το πιασα, αλλά δεν είμαι του κρασιού έτσι κι αλλιώς. Ένα σκέτο νεράκι παρακαλώ. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Πάνος Χελιδόνης 110 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Ήταν να κατεβώ Αθήνα κέντρο που, μέρες τώρα, προσπαθούμε να κανονίσουμε συνάντηση με έναν μουσικό, αλλά δεν κινείται τίποτα. Τρίτη ακύρωση. Πατάω Rec για άλλη μια φορά λοιπόν, μπας κι εμπνευστώ κανα χιονοτράγουδο.. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.792 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, yameth είπε Ισως γι' αυτό. Νερό στο κρασί θέλει. Κρασι στο νερο δουλεΒει καλυτερα 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.092 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις... 3 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Alex Raptakis 251 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε @Alex Raptakis Gsr600 ειναι η μηχανη? CBR600RR 2 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cigaret13 2.167 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) """μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις...""" Πρωτευουσιάνοι.... Είδαν πέντε νυφάδες χιονιού, άλλοι χάρηκαν κι'άλλοι τά'παιξαν... Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου από cigaret13 1 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση